Bütçe
30.000

Jeansque

Başarılı
Merhabalar, yaklaşık iki hafta önce motosiklet ile kırmızı ışıklarda beklerken arkadan gelen arabanın vurması sonucu kaza yaptım. Kaza sırasında sırt çantamda olan Lenovo Thinkbook 13S G4 21AS003HTX R7 6800U 16GB LPDDR5-6400 512GB SSD 13.3" Wqxga 2560X1600 IPS özelliklerine sahip bilgisayarım sırt üstü düşmem sonucu kırıldı.
Yüksek Lisans yapmam ve Tübitak Bursiyeri olmam nedeniyle hızlı bir şekilde yeni laptop edinmem gerek. Yukarıda belirttiğim bütçeye uygun bilgisayar önerisinde bulunabilir misiniz? Kafam Huawei D16 tarzı laptoplar ile Gaming Laptoplar arasında gidip geliyor açıkçası. Benim hali hazırda bulduğum modelleri ekliyorum.

Hocam şu konuya göz atın derim:

Ek olarak ihtiyacınıza göre değişebilecek laptoplar atmışsınız. Gaming laptoplar daha ağır olacaktır ama arada oyun oynuyorsanız faydasını görürsünüz. Eğer uzun süre taşıyorsanız ve oyun oynamıyorsanız (gpu isteyen çalışma şartlarınız da yoksa) huawei tarzı laptop almanız daha yararlı olur.

@Jeansque Oyun oynayacak mısınız? Ne için kullanacaksınız?
Oyun için evde bilgisayarım var aslında. Bunu daha çok okul ve projelerde kullanacağım. Daima yanımda olacak. Kaza öncesi kullandığım bilgisayar çok güzeldi aslında 13.3" olması taşımayı kolaylaştırıyordu ancak ekranı biraz küçük hissettiriyordu. 2K olmasına rağmen bir şey izlerken pek keyif almıyordum.