Semih_gdk10
Becerikli
Bir arkadaşım PS5 alacakmış, onun için ucuz ilan bulursa atar mısınız 25.000-30.000 TL arası? Slim, standart ve tek kollu istiyor. (2.kolu siyah istediği için)
İthalatçı istiyor ucuz olması için, birde sıfır olsun başlık değiştirmiş möderatör.Bilkom garantili istiyor sanırım? Hani 20K'ya sıfır ithalatçı garantili alabilmek varken bence bu yola girmesin. 30K'ya zorlasan ithalatçı garantili PS5 PRO bile alabilir sıfır olarak.
İstanbul tarafındaysanız yer önerebilirim.İthalatçı istiyor ucuz olması için, birde sıfır olsun başlık değiştirmiş möderatör.
Hangi taraflar?
Keşke olsa.Yurt dışından gelecek birini bulup ona aldırın. Vergi iadesi ile 14K'ya falan geliyor. Hatta en kötü ihtimalle vizesi varsa ucuz bilet bulursa gidip gelmesi ile 17-18'e bile çözersiniz.
Kadıköy Yazıcığlu Pasajında Kahraman Konsol ve yanında ki diğer konsolcular bu işin piri. Ben kendi cihazlarımın tamamını oradan aldım.
Kadıköy Çok Uzak Arnavutköy'deyizKadıköy Yazıcığlu Pasajında Kahraman Konsol ve yanında ki diğer konsolcular bu işin piri. Ben kendi cihazlarımın tamamını oradan aldım.
Abartma aynı şehirdesin, kısa bir yolculuk olmaz ama gezmiş olursunuz hem. Daha yakında var mı bilmiyorum. Ama ithalatçı garantili ürün her yerden alınmaz.