Bütçe
25.000-35.000 TL

ebionaz

Gelişen
Aktif olarak oyun oynayacağım ve günlük işlerimde kullanacağım bir cihaz arıyorum. RDR 2, The Last of Us, God of War gibi ağır hikayeli oyunları da rahatça oynatabilecek, fiyat/performans odaklı bir oyuncu laptopu tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçeme uygun, temiz ikinci el cihaz önerilerine de açığım.

Benim için en önemli kriter sorunsuz ve uzun ömürlü bir model olması. Kendim Acer Nitro serisine biraz göz attım fakat sizin de önerebileceğiniz farklı bilgisayarlar olursa onlara da seve seve bakarım.

Şimdiden teşekkürler.

@talongod https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rantili-sifir-gibi-oyuncu-pc-1324627313/detay

biraz pazarlıkla beraber 30a falan indirsem nasıl olur? Senin attığın acera göre nasıl?

Son düzenleme:
@ebionaz, Acer Nitro 5 serisi bu bütçelerin ikinci el için fatihidir. Her türlü varyasonu bulunabilir.

Şimdi, F16 4050 cihaza yorumlarım genel olarak olumlu. 2024 kasa pişman etmeyecektir. İkinci atılan ilan da hiç güven vermedi; cihaz ile girilen marka uyumsuz, donanım uyumsuz.

@ebionaz, Çok iyi fırsat diyorum. i7 12650H ve 4060 ikilisi uyumludur, problem çıkmaz o konuda. Cihaz da iyi. Ancak, o kadar düşük fiyata satıyor olması düşündürdü biraz. Satıcıyla konuşup testleri de istersiniz, görüşür ve alırsınız.

@ebionaz, Acer Nitro 5 serisi bu bütçelerin ikinci el için fatihidir. Her türlü varyasonu bulunabilir.

Şimdi, F16 4050 cihaza yorumlarım genel olarak olumlu. 2024 kasa pişman etmeyecektir. İkinci atılan ilan da hiç güven vermedi; cihaz ile girilen marka uyumsuz, donanım uyumsuz.

Bence ilanın durumuna bakmak gereksiz olur ikinci elde üç kez bire bir işlem yapan biri olarak ikinci linkteki kişinin ürünü satarken daha avantajlı olacağı düşüncesindeyim. Yazı yazış şeklinden tutun da marka giriş şekline ve çekilen fotoğraflara bakılırsa olması gerektiğinden daha yüksek fiyata mağazadan ürünü alıp sonrasında ikinci elden satıp nakte çevirmek isteyen biri olma olasılığı yüksek.
Ben cihaz alırken soruyorum kim satıyor diye ilk linkteki gibi fotoğraf çekerken arka plana ve açıklamaya özen gösterenler bazen " sen alıyor musun almıyor musun ben şu konumdayım " diyebiliyor. Bu kişiler ikinci elde daha tehlikeli oluyor ben ikinci linkteki gibi biriyle görüşmeye gitmiştim baktım adam kullandığı telefonu kaplatmış ekletebildiği bütün korumaları ve donanımları ekletmiş ve kendi halinde ticaret ile uğraşan okumuş bir esnaf. Ama arkadaşın attığı ilk linkteki ilanı incelediğimde bildiğin kendimi görüyorum, 500 TL bile pazarlık yapmayıp kendi durumlarından ve cihazın özelliklerinden anlatıp fiyat indirimi yapmak istemeyecek belki de " satılmasa da olur " diyebilecek biri ( kendim veya karşı taraf adına ön yargılı yazmadım sadece ihtimali belirttim). Bir de elektronikten anlamayan insanlardan cihaz almak daha mantıklı oluyor bizim tabirimizde " tamir görmüş " denemeyecek cihazları çok küçük teknik servis işlemi yapıldı diye daha ucuza koyan insanlar var. Bir yanda da ürününü altından yapılma görüp öyle ilana koyanlar var.

@ALCYONEUS yani evet, bence de haklı olabilirsin. Ben de şöyle düşündüm: Adam açıklamada diyor ki, "World of Tanks" ve "PUBG"'de iyi performans veriyor diye. Bu iki oyun, bu bilgisayarın performansını test etmek için yeterli güçlü oyunlar değil. Sırf elindeki cihazı nakite çevirmek için bildiği birkaç bilgiyle ilana koymuş gibi geldi. Zaten adamın yanına gidebilecek uzaklıktayım, bu yüzden alırken bir sorun çıkmaz gibi. Şu an ikinci elde her gün araştırma yapıyorum; nakit param toplanınca birine gidip bakıp alacağım hayırlısıyla.

Şimdi baktım da o açıklamayı silmiş. Böyle yazdığını çok net hatırlıyorum.