Bütçe
25.000 TL

YusufMir

Çalışkan
Bundan 2 tane çekin. Magic'den alabilirsiniz.

Crucial'ı eleyin hocam, Micron garanti zaten.
Kingston ise risk, eski çiplerle beraber Samsung gelmesi yüksek ihtimal. Ki işlemciden anlaşılan bu sistem oyun için.

@LH44 Bu RAM iş yapmaz mı hocam, 12 taksit? :rofl:

Bundan 2 tane çekin. Magic'den alabilirsiniz.

Crucial'ı eleyin hocam, Micron garanti zaten.
Kingston ise risk, eski çiplerle beraber Samsung gelmesi yüksek ihtimal. Ki işlemciden anlaşılan bu sistem oyun için.

Patriot'a Nitro ayarları uygularsınız. Düz EXPO'da sıkıntı çıkartabiliyor bazen AM5'te.

Konular açıldı ya bir sürü, forumlar arası bir soruna dönüştü. Patriot kitleri almayın, mavi ekran ve Boot sorunları var diye. AM5'teki çözümü bu. İntel'i çözerse @SunseTTime ve @ggbye çözecek.

Şu an RAM asla alınmaz, sene sonuna doğru veya seneye yılbaşında fiyatlar düştüğünde keşke almasaydım dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlar elbet düşecek, azıcık internette araştırırsanız görürsünüz. Bu fiyatlar şu an anormal fiyatlar. Sistemi de sen toplamıyorsun sanırım senin dert edeceğin bir şey yok.
Ben de bu fiyatlardan bellek almaya bayılmıyorum ama parası olan biri kaliteli bir kit bulmuşken neden belki düşer diye senelerce beklesin? Sene sonuna kadar fiyatın düşeceğini söylemek için bana somut veri sunabilir misin? Çünkü sektör raporlarına ve şirket açıklamalarına baktığımda tablo tam tersi. SK Hynix ve Micron gibi üreticiler 2026 sonuna kadar tüm HBM kapasitelerinin sold out olduğunu, standart bellek arzının artmadığını ve arz sıkıntısının 2028’e kadar sürebileceğini belirtiyorlar.

Biraz daha haberlerle bakalım dediğin gibi… Ama şu ana kadar elinde fiyatların düşeceğini öngören tek bir haber bile yok. Kesin düşecek diye konuşmuşsun evet ihtimal var ama şu anki şartlarda daha da artması piyasa analizlerinde öngörülmüş durumda.

1769969670692.webp

1769969709356.webp

1769969773472.webp

1769969824136.webp

1769969971890.webp

@LH44 bu RAM iş yapmaz mı hocam, 12 taksit? :rofl:

Patriot'a Nitro ayarları uygularsınız. Düz EXPO'da sıkıntı çıkartabiliyor bazen AM5'te.

Konular açıldı ya bir sürü, forumlar arası bir soruna dönüştü. Patriot kitleri almayın, mavi ekran ve boot sorunları var diye. AM5'teki çözümü bu. Intel'i çözerse @SunseTTime ve @ggbye çözecek.

Ben daha saldım, Intel getirsin biri bakacağız.