Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
S24 FE, S24 FE, S24 FE... S23 FE kullanıcısıyım, çektiğim fotoğraflara bakabilirsin. Bu fiyatta 24 FE biçilmiş kaftan.
S24 FE, S24 FE, S24 FE... S23 FE kullanıcısıyım, çektiğim fotoğraflara bakabilirsin. Bu fiyatta 24 FE biçilmiş kaftan.
Fotoğrafları görmek isterim.
yusufumm07
Üstün
S24 FE her yönüyle efsane
DarthGorsoy
Bilgin
"Fotoğraf Sanatı" başlığına girdiğiniz zaman benim konularımı inceleyebilirsiniz. Kimi konunun başlığında kimi konunun içinde S23 FE olduğunu belirtiyorum, oradan anlarsınız. Ana sensörleri aynı zaten, alacağınız sonuç neredeyse birebir olur. Tabii ben RAW'dan elle işliyorum yani potansiyeli yüksek bir cihaz.
S24FE tabii ki. Kamerası iyi ısınmaz uzun ömürlü ve 7 yıl güncelleme alan bir cihaz. Düşünmeden alabilirsiniz S24FE’yi. Sizin için en uygunu.Honor 200'den bütçe çıkartarak 25.000 olarak belirledim. S24 FE çok önerildi. Oyun oynamam, kamerası kaliteli, ısınmayan, uzun ömürlü bir cihaz arıyorum önerilere açığım.
İsterseniz hocam 23FE’den çekilmiş manzara fotoğrafları atabilirim.
tabiki çok iyi olurS24FE tabii ki. Kamerası iyi ısınmaz uzun ömürlü ve 7 yıl güncelleme alan bir cihaz. Düşünmeden alabilirsiniz S24FE’yi. Sizin için en uygunu.
İsterseniz hocam 23FE’den çekilmiş manzara fotoğrafları atabilirim.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-