Açıkcası benim için hala DDR5 çok erken, hala tam fiyat olarakta oturmuş değil bana kalırsa. DDR4 sistemlerde yavaş yavaş piyasadan çekiliyor gibi... Bilemedim.
2. El'de bazı şeyler sıfırından daha pahalı oluyor, ayrıca hangi parçaları seçmeliyim ondan da pek emin değilim. Bütçe dağıtım konusunda iyi biri değilimdir.
Açıkcası benim için hala DDR5 çok erken, hala tam fiyat olarakta oturmuş değil bana kalırsa. DDR4 sistemlerde yavaş yavaş piyasadan çekiliyor gibi... Bilemedim.
2. El'de bazı şeyler sıfırından daha pahalı oluyor, ayrıca hangi parçaları seçmeliyim ondan da pek emin değilim. Bütçe dağıtım konusunda iyi biri değilimdir.
Açıkçası benim için hala DDR5 çok erken, hala tam fiyat olarak da oturmuş değil bana kalırsa. DDR4 sistemlerde yavaş yavaş piyasadan çekiliyor gibi... Bilemedim.
Diğer parçalar uyumlu olduğu sürece 6000 ve sonraki serilerde sorun yaşanma ihtimali az oluyor benzer olarak bu sisteme bakılabilir (daha derin araştırmalar ile daha iyileri bulunabilir)