Bütçe
25.000 TL

konsolsevdalısı

Çalışkan
Yer
Sinop
PlayStation 5 için MiniLED 4K monitör buldum (AOC U27G4XM); 27 inç olduğu için alıp almama konusunda kararsız kaldım. O fiyat bandında 32 inç var ancak düz IPS panel kullanıyor. 2K OLED önermezseniz memnun olurum, monitörü ileriye dönük kullanmak istiyorum ve PlayStation 6 çıkınca monitör değiştirmek istemiyorum. İkisinin arasında çok fark var mı? İki boyutu da kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiden kişiye değişir hocam. Bana 27 inç üstü fazla büyük geliyor. Eğer çevrenizde bu boyutlarda kullanan varsa bizzat deneyimlemek en iyisi bence.
maalesef yok hocam o yüzden sordum,masa başında oynayacağım,masa biraz geniş,80cm eni, monitörü biraz öne koysak 60cm mesafe olsa yeter mi

Maalesef yok hocam o yüzden sordum, masa başında oynayacağım, masa biraz geniş, 80cm eni, monitörü biraz öne koysak 60cm mesafe olsa yeter mi?

Tam olarak bilemiyorum dediğim gibi. Benim tercihim 27 inç monitörden yana olurdu. ( Sadece boyut olarak söylüyorum. )

Monitör olarak daha bilgili arkadaşlar yorum yaparlar.

Tam olarak bilemiyorum dediğim gibi. Benim tercihim 27 inç monitörden yana olurdu. ( Sadece boyut olarak söylüyorum. )

Monitör olarak daha bilgili arkadaşlar yorum yaparlar.
27 inch 4k monitörde pikseller daha yoğun olur
PS için 32 alırdım ben. Bilgisayar için bile 32 alacağım :D
kaliteli 27 inch daha mantıklı geliyor,32 inch düz ıps panele aynı fiyat vermek istemiyorum pek,hem ppı düşüyor hem siyahlar grimsi olacak,miniled almak daha iyi gibi