Bütçe
25.000 TL

Swin1

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba. Bu yılın temmuz ayı gibi telefon alacağım. Aklımda S22 Ultra veya 12 Pro Max var. Bu fiyatlara ikisi de bulunuyor. Sizce hangisi alınmalı veya önerebileceğiniz alternatifler nelerdir? Her şeyi aktif çalışan bir model istiyorum. İyi bir şey istediğim için sıfır almak istemiyorum.

Merhaba. Bu yılın temmuz ayı gibi telefon alacağım. Aklımda S22 Ultra veya 12 Pro Max var. Bu fiyatlara ikisi de bulunuyor. Sizce hangisi alınmalı veya önerebileceğiniz alternatifler nelerdir? Her şeyi aktif çalışan bir model istiyorum. İyi bir şey istediğim için sıfır almak istemiyorum.

2.el alacaksan 13 Pro'ya çıkabiliyorsan çık. Yani ikisi de eski. Bulabilirsen 2.el S24+ vs bak.
Sıfır olarak nothing 3A öneririm.

Temmuzda alınacak bir cihaz için şimdi konu açılmaz. İki modeli de önermem, eskidi. Bütçe artırıp S24 FE-S25 FE almayı deneyin en azından. İki telefon da güncelleme ömrünü tamamladı ayrıca. 12 PM IOS 27 son güncellemesi olacak. S22 Ultra modeli de One IU 8 güncellemesiyle son güncellemesini aldı normalde, 8.5 de gelecek deniyor ondan sonra tamamen güncelleme almayacak zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çöp vs çöp. 2. elde düz amiral gemisi alsanız daha iyi S24, Xiaomi 14 serisi gibi. Yurt dışı alabiliyorsan düz Xiaomi 15 ve 15t Pro var.