25.000 TL bütçeye Samsung S serisi telefon var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A57 çok daha mantıklı bir tercih.
Peki A56 satıp A57 geçmeye uğraşmak değer mi? Yoksa A56 mı devam etmeliyim?

Beni haksız çıkartmaya çalıştığınız kernel mevzusuda buna dahil.
Amaç haksız çıkarmak değil. -_-

Dediklerinizden anladığım kadarıyla değecek cihaz almak için biraz daha bütçe ayırmam gerek.

Degmez. Bir tane fazla guncelleme ve 1 saat fazla ekran suresi icin degmez eger A56 sorun cikarmiyorsa. Butce ayirip S25 veya S26 alin minimum. Fakat S25'inde bataryasi iyi degil. S26'nin da Exynos varyanti satiliyor. S serisindeki Exynos dokumu daha sancili bir uretim asamasindan gectiginden dolayi A5X serisi gibi degil.

Peki A56 satıp A57 geçmeye uğraşmak değer mi? Yoksa A56 mı devam etmeliyim?

Yani çip üst düzey Exynos üretimi, bu da daha uzun ömür demek.Ekran çerçeveler daha ince ve panel super AMOLED+ Batarya daha optimize.Belki de en büyük fark kasada. Çok ince ve hafif alet.Yani takasta uyguna değiştirebilirsen değer. Tamamen fiyata bağlı.

Amaç haksız çıkarmak değil. -_-

Dediklerinizden anladığım kadarıyla değecek cihaz almak için biraz daha bütçe ayırmam gerek.

Şimdi onu konusmaya gerek yok ama kullanıcısının unuttuğu a serisi bir cihazın kernelinin S24'ten, S25'ten daha güncel olması saçmalık.
Değecek bir s serisi cihaz için bütçe artırmanız en mantıklısı evet.

A serisi telefona bulaşılmaz A57 yerine S21 FE bile tercih edebilirsin.

Tabii kesinlikle, güncelleme almayan, daha kötü batarya ömrü, plastik kasa, kötü panel, daha güçsüz çip, kronik throttle sorununun yanında kamera ve DeX özelliği için S21 FE tercih etmeli kesinlikle (!)

Daha kötü animasyon kısıtlanmış özelliklerle kullanmak istiyorsanız ve her gğncellemeyle telefonun dahada zorlanmasını siz bilirsiniz ve dediğinizin aksine çipi daha güçli değil tek sorunuda ısınma gidip de S21 FE en iyisi demedim zaren A57 modeline göre daha iyi dedim veya bende o olsuğu için öyle demedim şahsen S25 kullanıyorum zaten.

Tabii kesinlikle, güncelleme almayan, daha kötü batarya ömrü, plastik kasa, kötü panel, daha güçsüz çip, kronik throttle sorununun yanında kamera ve DeX özelliği için S21 FE tercih etmeli kesinlikle (!)
Güncelleme alıyor. Bataryası gayet yeterli. Güçsüz çip? SP 888 Exynos 1500'den daha iyi hocam Kronik throttle sorunu yok. Kullanmadığınız cihaz belli ki.

Daha kötü animasyon? A16 bile benim S22'den yazılımsal olarak Galaxy AI (S21 FE'de yok zaten),DeX harici bir eksisi yok. Animasyonları gayet hızlı.
Gidip çöp cihazlar önermeyin.

Hocam iki telefonda (A57 ve S22) elimde var isterseniz karşılaştıralım animasyonların s serisinde ne kadar akıcı olduğunu göreceksiniz.

Güncelleme alıyor. bataryası gayet yeterli. güçsüz çip ? SP 888 Exynos 1500'Den daha iyi hocam kronik throttle sorunu yok. Kullanmadığınız cihaz belli ki.
1680 var yanlış olmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…