Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
- Makaleler
- 6
General Mobile discoverylerle basladigimiz icin bu Android'esorasım geldi.
@Violett, dediği gibi eMMClerde oluyordu. UFS bir sistemde sorun yaşamazsın.
S24FE bütçe çıkarsa.Oyunla hiç işim olmayacak. Yazılım olarak donmayan kasmayan akıcı, ekranı büyük olmayan kompakt, bataryası 1 günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ariyorum.
Eğer ki giriş seviyesi kullandıysanız ve yine giriş seviyesi alırsanız boştayken bile kasar. Ben 2025 Haziran'a kadar S9+ kullanıyordum ve 64 GB'ın 60 GB'ı dolu oluyordu minimum. 1 kere kasıp donmuyordu. Hatta arkadaşlarım da senin gibi düşündüğü için 63 GB dolu iken ekran kaydı alıp hız testi attım ve hepsi şaşırdı. Yani bahsettiğin olay iyi cihazlarda olmaz. iPhone XR'a geçtim, onda da aynı doluydu ve kasma olmuyordu. Şimdi Honor 400'e geçtim zaten feci iyi cihaz. Honor 400'de iyi bir cihaz olduğu için olmaz. 35 günde 94 GB'ı kullanmışımGenel olarak honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?
Öneri olarak ise ben A56, Honor 400 ve S24 FE öneriyorum. A56 ve Honor 400 arasında kalırsan karşılaştırma izle ve karar ver. İkisinin de birbirinden iyi olduğu şeyler var, bütçen artarsa S24 FE öneririm. Batarya olarak diğer 2 telefondan daha zayıf olabilir ama ömür olarak daha uzun ömürlü olur.
Andrea Kimi Antonelli
Başarılı
Oyunla hiç işim olmayacak. Yazılım olarak donmayan kasmayan akıcı, ekranı büyük olmayan kompakt, bataryası 1 günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ariyorum.
A56.
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin
-
-
-
-
-