Bütçe
25.000 TL

semozin

Uzman
Merhaba,

Emektar RTX 3070 modelim bozuldu şimdi ise güzel bir ekran kartı arıyorum tercihen 3 fanlı sadece FPS oyunları oynuyorum Valorant CS2 başka herhangi bir oyuna girmiyorum hikayrli oyunları ise PS5 promda oynuyorum hiç AMD ekran kartı kullanmadım ayarlarına biraz uzağım önerilelerinizi bekliyorum fakat sadece FPS oyunları oynadığımı unutmayın

Bütçe 25K

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
27-28k bandına çıkarsanız 5070 var o kadar çıkmaz derseniz 21-22K bandına 7800XT veya 5060 Ti 16 GB ikilisi var bence 7800XT'yi tercih edin oyun testini aşağı atıyorum.

CS2 performansları. Dk 12:30

İleride çıkacak olan yeni CoD, BF gibi oyunları oynamıyorsanız, gereksiz para harcamayıp 5060 falan alıp da geçebilirsiniz. CS2 ve Valorant için gayet yeterli olacaktır. Aslında CoD ve BF'de de sorun yaratmaz 1-2 ayar kısarsanız çalıştırır. Ama CoD bir tık fazla VRAM sömürüyor. O yüzden 16 GB 5060 Ti daha mantıklı olabilir. Veya daha yakın fiyata RX 9060 XT. Ama burada tercih tamamen sizin.

Veya hikayeli oyunlar da oynarım diyorsanız 16 GB bellekli bir 5060 Ti'da uzun süre işinizi görür.

AMD tarafında ön sipariş ile beklerseniz 9060 XT alınabilir. Bazı testlerde 7800 XT öne geçse de, eski nesil kart almanızı önermem. FSR4 ve bu kart ile gelecek yeni yazılımsal iyileştirmeleri almak bence daha önemli.
https://www.tebilon.com/bilgisayar-parcalari/ekran-karti/

Son düzenleme: