Şikayetvar sitesine bir uğrarsanız, ya da Google yorumlarına göz gezdirirseniz neden tavsiye edilmediğini anlayabilirsiniz Casper'ı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Şikayetvar sitesine bir uğrarsanız, ya da Google yorumlarına göz gezdirirseniz neden tavsiye edilmediğini anlayabilirsiniz Casper'ı.
Excalibur kullandım zaten fakat bu Nirvana serisi olduğu için soruyorum.
İşlemci, RAM ve depolaması gayet iyi S100'de fiyatının düşük olması da Casper marka olmasıyla alakalı farkındayım ama gidip dandik bir şey almak istemiyorum. Fazla para da veremem. Başka önerebileceğiniz cihaz yok mu?
Adam şarjı uzun gitsin, ince ve hafif olsun diyor. Sen gitmiş gaming laptop öneriyorsun. Bir de kronik seri.Şarjının uzun gitmesi şart mı? Casper alma bence bunu önerebilirim https://app.hb.biz/RZ7fb0w7tFqP
Adam şarjı uzun gitsin, ince ve hafif olsun diyor. Sen gitmiş gaming laptop öneriyorsun. Bir de kronik seri.
Hocam teşekkür ederim öneriler için fakat bu işlemciler i7 13650'den çok mu geride kalıyor?
Hocam 13650H modelinden bahsediyorsanız, H serisi işlemciler güç ve performans odaklılar. Şarjda kullanırım diyorsanız alabilirsiniz. Ama şarjı biraz daha uzun gitsin diyorsanız U serisi daha mantıklı olacaktır.Hocam teşekkür ederim öneriler için fakat bu işlemciler i7 13650'den çok mu geride kalıyor?
Hocam 13650H modelinden bahsediyorsanız, H serisi işlemciler güç ve performans odaklılar. Şarjda kullanırım diyorsanız alabilirsiniz. Ama şarjı biraz daha uzun gitsin diyorsanız U serisi daha mantıklı olacaktır.
Bu konuda hemfikir olduk fakat DDR4 diyor, biraz daha iyileri yok mudur? Ayrıca S100 neden önerilmiyor? Çok dolu bir cihaz. 23-24K arası.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-