20.000 TL ile 27.000 TL arası hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Beni uzunca bir süre götürecek, ısınma sorunu gibi sorunları olmayacak bir sistem önerirseniz sevinirim. Monitörüm 1080p.
Pckolik'te iyzico ile kampanyalara katılın yaklaşık 1000TL geri ödeme olacak. Parolapara 800 TL ilk harcamaya 400 lira veriyor. Papel'e kaydolun orada çok iyi kampanyalar var. Ortalama 1500 lira geri ödeme alabileceksiniz.
Not: Ekran kartı fiyatını haketmiyor. Ancak uzun vadeli açısından F/P olarak Full HD monitörde başka iyi seçenek bulamadım.
PcKolik'te Iyzico ile kampanyalara katılın yaklaşık 1000TL geri ödeme olacak. Parolapara 800 TL ilk harcamaya 400 lira veriyor. Papel'e kaydolun orada çok iyi kampanyalar var. Ortalama 1500 lira geri ödeme alabileceksiniz.
Sistemi Rampage güç kaynağına bırakmak riskli, kasayı vento olarak seçiniz. 500GB SSD yeterli olacağını düşünmüyorum Kioxia Exceria G3 1TB seçin. Ancak bunları seçtikten sonra 29.000 TL oluyor.
Sistemi Rampage güç kaynağına bırakmak riskli, kasayı vento olarak seçiniz. 500GB SSD yeterli olacağını düşünmüyorum Kioxia Exceria G3 1TB seçin. Ancak bunları seçtikten sonra 29.000 TL oluyor.