ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Üniversitede okuyan kardeşimin S22 cihazı artık ölmeye yaklaştı. Şuanda maalesef benim de destek olacak çok bir durumum olmadığı için 25.000 TL bandında telefon alacağız. Anroid piyasasını hiç bilmediğimden ötürü konu açtım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üniversitede okuyan kardeşimin S22 cihazı artık ölmeye yaklaştı. Şuanda maalesef benim de destek olacak çok bir durumum olmadığı için 25.000 TL bandında telefon alacağız. Anroid piyasasını hiç bilmediğimden ötürü konu açtım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En uygunu S24 fe olur bu bütçede. S22 de yaşadığı sorunlar nedir ki ölmeye yaklaştı? Isınma ve batarya problemi vardı S22 modelinde çoğunlukla, büyük ihtimal onlardan şikayetçisinizdir.

Son düzenleme:
S24FE kesinlikle. Çok iyi bir cihaz. S22’den geçince bir farkı hisseder performans olarak.

S24 FE' de karar kıldım. Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.