Oncellikle merhaba, arkadasima telefon bakiyoruz. Yazilim, edit, ROM vs. gibi teknik islerle ugrasmiyor. WhatsApp, Instagram ve ara sira oyun icin kullaniyor. Kamerasi ortalama, bataryasi iyi olsa yeterli. Cok ust duzey bir cihaza gerek yok, almisken uzun omurlu olsun diye bu bütçe civarlarinda dusunuyoruz. Zaten su anda Samsung A21s kullandigi icin neye gecse cag atlayacak. Teknik islerle ilgilenen arkadasim POCO F6 onerdi islemcisinden kaynakli ama gundelik kullanici oldugu icin bana saçma geldi. Samsung A56 onerildigini gordum fakat kagit ustunde pek iyi gozukmuyor, neden onerildigini anlamadim. Bir de bu serisinde var mi bilmiyorum ama batarya sorunu ve 2-3 yil sonra kasmaya basladigina dair sikayetler gordum. POCO X7 Pro dusunuyoruz. Islemcisi yanlış bilmiyorsam bayagi verimli ve guclu bir islemci. Ayni sekilde batarya performansi da iyi. Bir sorun da duymadim. Hangi telefon alinirdan ziyade alinirsa neden alinir, alinmazsa neden alinmaz seklinde aciklarsaniz sevinirim. Simdiden teşekkürler.