Bütçe
25.000 TL

antipat

Uzman
Uygun yollu, en düşük 12.000 BTU bir klima istiyorum; her mevsim kullanılacak yazın soğutma, kışın ısıtma ihtiyacını giderecek şekilde. Benzer fiyatlara Bosch Climate CL2000U 12.000 BTU klima da var, emin olamadım. Bilgisi olan arkadaşlar konuya el atabilir mi?

Bütçem yaklaşık 25.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTTAVM'den alışveriş yapmak istemiyorum, acaba başka güvenilir yerde uygun fiyata var mıdır? Bir de genel olarak benim attıklarıma göre avantajları nelerdir?

@antipat İlk olarak, 12.000 BTU olmasına nasıl karar verdiniz? Az veya çok gelebilir. İkinci olarak klimaların genel amacı soğutma, iyi bir ısıtma performansı alamayabilirsiniz.

Yukarıdaki Daikin olanı alamıyorsanız Midea Xtreme Save, Samsung AR35 veya Bosch Climate CL2000 alabilirsiniz. Bosch olan Midea tarafından üretiliyor.

@antipat İlk olarak, 12.000 BTU olmasına nasıl karar verdiniz? Az veya çok gelebilir. İkinci olarak klimaların genel amacı soğutma, iyi bir ısıtma performansı alamayabilirsiniz.

Yukarıdaki Daikin olanı alamıyorsanız Midea Xtreme Save, Samsung AR35 veya Bosch Climate CL2000 alabilirsiniz. Bosch olan Midea tarafından üretiliyor.

Hesaplayıcı araçlar ile odanın metrekaresine göre 12000 BTU önermişti kaç metrekare olduğu şu an aklımda değil ancak daha küçük bir odada 9000 BTU klima deneyimledim tatmin etmemişti. Bütçem de 12000 BTU kadar o yüzden bana uygun olduğunu düşünüyorum.

Hesaplayıcı araçlar ile odanın metrekaresine göre 12000 BTU önermişti kaç metrekare olduğu şu an aklımda değil ancak daha küçük bir odada 9000 BTU klima deneyimledim tatmin etmemişti. Bütçem de 12000 BTU kadar o yüzden bana uygun olduğunu düşünüyorum.
Sadece metrekare önemli değil, nerede oturuyorsunuz? Odada genelde kaç kişi oluyor?

Bosch olan uzun zamandır aklımdaydı alınır diyorsunuz yani?