240 Hz ve üstü 2K pivot IPS bir monitör almam lazım. VESA uyumlu yani monitör kolu ile kullanacağım. Çok fazla rekabetçi hayranı değilim. Film izlemek hikayeli oyun oynama işi bir tık daha fazla. Şunları bulabildim:
www.akakce.com
Ucuzdan pahalıya sıraladım. Biliyorum, bütçeleri farklı ama bu parayı bu hak etmez, şu paraya şu alınır ve en F/P bu olur dediğiniz aralarında neler var?
Alma dediğiniz neler var ve önereceğiniz başka bir monitör var mıdır? Olabildiğince F/P korumaya çalışıyorum, o yüzden 25.000 TL ve üstüne çıkmamaya çalışıyorum ama diğer hepsi çok kötüyse mecbur.
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.647,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ucuzdan pahalıya sıraladım. Biliyorum, bütçeleri farklı ama bu parayı bu hak etmez, şu paraya şu alınır ve en F/P bu olur dediğiniz aralarında neler var?
Alma dediğiniz neler var ve önereceğiniz başka bir monitör var mıdır? Olabildiğince F/P korumaya çalışıyorum, o yüzden 25.000 TL ve üstüne çıkmamaya çalışıyorum ama diğer hepsi çok kötüyse mecbur.
Son düzenleyen: Moderatör: