Yer
Sodom
Normalde yine bu bütçeyle masaüstü bir bilgisayar alacaktım ancak son anda ortaya çıkan etkenler sebebiyle bu bütçe de işimi görecek bir dizüstü bilgisayar almam lazım. Çizim, animasyon, video montaj, orta seviye ağır olmayan oyunlar geliştirme, kodlama gibi işleri sorun yaşamadan yapabileceğim ve Stardew Valley gibi hafif oyunları oynayabileceğim bu bütçede bir dizüstü bilgisayar öneriniz var mı?

Isınma, kasma veya donma gibi sorunlar yaşadınız mı hocam? Bir de bataryası nasıl?

Dediğiniz bilgisayar bu galiba.
Stock macunda ısınma yapmaz zaten ortalama 3 sene gideri var ben bakım olsun diye 1.5 senede değiştim(durum iyiydi kurumamıs) tutturamadım tabi anlamadığım için şu an Yükte turboda ısınıyor işlemci birde H islemci biraz yüksek sıcaklıkta çalışıyor turbo kaparsan fan hissettirmez 1.500 2bin rpm chrome falan takılırken genel kullanıcı yorumu iyi araştırabilirsiniz güzel donma kasma ben yaşamadım valorant gta v oynadım testleri var YT de bakabilirsiniz beğenirseniz havalandırma iyi 7700rpm fan 4 hava çıkışı var fiyat performans diyebilirim ben 2024 başında aldım 23bine 8gb di ram 16 yaptım rahat etsin diye batarya orta

Isınma, kasma veya donma gibi sorunlar yaşadınız mı hocam? Bir de bataryası nasıl?

Dediğiniz bilgisayar bu galiba.
Hocam yakın arkadaşım Acer bilgisayar kullanıyor, Isıdan kendini kapattı. Servis ne gerekiyorsa ücretsiz değiştirdi bir de parça başına extra garanti süresi verdi. Gerçekten servis konusunda ilgili.

Hocam yakın arkadaşım Acer bilgisayar kullanıyor, Isıdan kendini kapattı. Servis ne gerekiyorsa ücretsiz değiştirdi bir de parça başına extra garanti süresi verdi. Gerçekten servis konusunda ilgili.
Ben içini açıp çok oynadım servisi pek düşünmedim 😀 iyi deniyor muhtemelen garanti kalmamıştır kapağı benim açtığım için

Son düzenleme: