Bütçe
25.000 TL

dark_1234

Deneyimli
Merhaba,

Artık gerçekten bilgisayarımla uğraşmaktan bıktım. Zibilyon tane sorunu var, o yüzden para biriktireceğim. Benden maksimum 25K çıkar. Sizce nasıl bir laptop almalıyım oyun için?

Çok kararsızlık yaşadığını görüyorum. Bir anda GT1030'dan NVENC için 750Ti'a geçmek istemeniz, sonra RX 550'ye geçiş isteğiniz. Yine kısa bir süre sonra incehesap üzerinden AM4 platformunda oldukca basarısız bir yarım yamalak 0 sistem topladınız, ve gördüğüm o ki ondan da vazgeçtiniz. Bence önce ne istediğinize karar verin.

Son düzenleme:
Çok kararsızlık yaşadığınızı görüyorum. Bir anda GT1030'dan NVENC için 750 Ti'a geçmek istemek, sonra RX 550'ye geçiş isteği, ardından İncehesap üzerinden AM4 platformunda oldukca basarısız bir 0 sistem toplamak. Bence önce ne istediğinize karar verin.

Ne istediğimi bende bilmiyorum H61'li sistemim beni çıldırtacak o yüzden artık mümkünse bundan kurtulmak istiyorum ya PSU'ya anakarttında sorun var.

Bu bütçede gaming laptop alma. 3050 watt değeri düşük laptop bulursun sadece. Bence laptoptan önce masaüstüne yatırım yap.

Masaüstü nereden almalıyım İtopya'dan falan mı?