Artık gerçekten bilgisayarımla uğraşmaktan bıktım. Zibilyon tane sorunu var, o yüzden para biriktireceğim. Benden maksimum 25K çıkar. Sizce nasıl bir laptop almalıyım oyun için?
Çok kararsızlık yaşadığını görüyorum. Bir anda GT1030'dan NVENC için 750Ti'a geçmek istemeniz, sonra RX 550'ye geçiş isteğiniz. Yine kısa bir süre sonra incehesap üzerinden AM4 platformunda oldukca basarısız bir yarım yamalak 0 sistem topladınız, ve gördüğüm o ki ondan da vazgeçtiniz. Bence önce ne istediğinize karar verin.
Çok kararsızlık yaşadığınızı görüyorum. Bir anda GT1030'dan NVENC için 750 Ti'a geçmek istemek, sonra RX 550'ye geçiş isteği, ardından İncehesap üzerinden AM4 platformunda oldukca basarısız bir 0 sistem toplamak. Bence önce ne istediğinize karar verin.
Gecen gün hocalar (@michaelscofield , @20424) sana 5 sayfa yazi yazdilar, o adamlarin hatrina en azindan PSU'nun etiketine bakmaliydin. En azından sorun nerede diye ararken bir secenegi elerdin.
Gecen gün hocalar sana 5 sayfa yazi yazdilar, o adamlarin hatrina en azindan PSU'nun etiketine bakmaliydin. En azından sorun nerede diye ararken bir secenegi elerdin.