Bütçe
20.000-25.000 TL
Ayrıca eskimek telefonlar için desteğinin bitmesi demektir.
iPhone 11 Pro güncelleme alıyor da ne oluyor söyler misin? Kuzenimdeki iPhone 11 Pro FaceID okurken telefon reboot atıyor. Güncelleme alıyor diye yeni mi oluyor telefon?

Telefonla araba aynı mı? Birinin içinde bir ton materyal, çalışma sistemleri var. Biri ise basit bir RAM, depolama ve işlemciden ibaret.
PS5 ile telefon aynı mı? Sen niye PS5 üzerinden örnek veriyorsun?

iPhone 11 Pro güncelleme alıyor da ne oluyor söyler misin? Kuzenimdeki iPhone 11 Pro Face ID okurken telefon reboot atıyor. Güncelleme alıyor diye yeni mi oluyor telefon?

Kuzeninizdeki iPhone 11 Pro'nun kötü olması bütün iPhone 11 proların kötü olduğu anlamına mı geliyor? Kuzeniniz kırmıştır bir şey yapmıştır. Sizin kuzeninizin telefonu evrensel kaynak falan olarak mı kabul ediliyor?
Ki 11 Pro hala güzel bir telefon. Kullanan arkadaşlarım memnun.

iPhone 11 Pro güncelleme alıyor da ne oluyor söyler misin? Kuzenimdeki iPhone 11 Pro Face ID okurken telefon reboot atıyor. Güncelleme alıyor diye yeni mi oluyor telefon?

PS5 ile telefon aynı mı? Sen niye PS5 üzerinden örnek veriyorsun?

Aynı tabii? İkisinin de içinde RAM, depolama, işlemci gibi bilgisayar bileşenleri var. Yani ikisi de bir teknolojik alet. Araba ile aynı olduğu kanısına nasıl geldiğini anlatsana sen bana :D

İşini görmemeye başlıyorsa o cihaz eskidir. iPhone 13 birkaç seneye kasmaya başlayacak zaten. Şu an iPhone 12 kullananlardan şikayetler duyuyorum.

Birkaç seneye eskiyeceğini ben de söylüyorum ama şu an eski değil. Biz bunu tartışıyoruz :D hafıza biraz kötü sanırsam.

Ne? Eyvaaaaah bunu savunacağını beklemezdim hocam :D

@Simon @Violett iPhone 11 Pro için güncel dedi acil bakmanız lazım :D

Güncel mi dedim? Acilen göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim :D

Aynı tabii? İkisinin de içinde RAM, depolama, işlemci gibi bilgisayar bileşenleri var. Yani ikisi de bir teknolojik alet.
Hmmm, birinin içinde gelişmiş soğutma sistemleri var. Asıl amacı oyunları oynatmak. Diğerinin ise içinde bir pil var, asıl amacı hücresel veri üzerinden sizi bağlantıda tutmak. PS3, 20 yıl sonra bile oyunları kasmadan oynatırken ortalama bir telefon 4-5 yıl sonra performansını kaybetmeye başlıyor.

Birkaç seneye eskiyeceğini ben de söylüyorum ama şu an eski değil. Biz bunu tartışıyoruz :D hafıza biraz kötü sanırsam.
Birkaç seneye eskiyecekse elinde olan cihaz kullanılır ama yenisi alınmaz.

Güncel mi dedim? Acilen göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim :D
Doğru, güzel demişsiniz ben güncel diye okudum özür diliyorum ama iPhone 13 yeni değil orayı düzelteyim :D

Hmmm, birinin içinde gelişmiş soğutma sistemleri var. Asıl amacı oyunları oynatmak. Diğerinin ise içinde bir pil var, asıl amacı hücresel veri üzerinden sizi bağlantıda tutmak. PS3, 20 yıl sonra bile oyunları kasmadan oynatırken ortalama bir telefon 4-5 yıl sonra performansını kaybetmeye başlıyor.

Şu haliyle eskiyip eskimediği değil mi konumuz? Konu sahibi şu an 13 Pro alsa pişman olur mu olmaz. Ama Android daha iyi olur. Bunu ilk mesajımda da söyledim, lakin galiba gözlerinizde bazı sorunlar var.

Şu haliyle eskiyip eskimediği değil mi konumuz? Konu sahibi şu an 13 Pro alsa pişman olur mu olmaz. Ama Android daha iyi olur. Bunu ilk mesajımda da söyledim, lakin galiba gözlerinizde bazı sorunlar var.
Asıl eleştirdiğim kısım bu değil. iPhone 13 şuan eskimeye başlayan, emeklilik için aday bir telefon. Elinde iPhone 13 varsa 2-3 sene daha idare edersin eyvallah ama yeni telefon olarak geçilmez.

Bunu ilk mesajımda da söyledim, lakin galiba gözlerinizde bazı sorunlar var.
Gözlerim sağlam merak etmeyin hocam. Eleştirdiğim yeri siz de okursanız haklı olduğumu göreceksiniz. Gözlerimde bir problem bulunmamakta.
Android daha iyi ona katılıyorum ama 13 eskimedi.

Doğru, güzel demişsiniz ben güncel diye okudum özür diliyorum ama iPhone 13 yeni değil orayı düzelteyim :D

Asıl amacı oyun oynatmak olan telefonlar da var ona bakarsak, ayrıca telefonun amacı hücresel veri üzerinden sizi bağlantıda tutmak değil :D ayrıca PS3 rezalet bir konsol, bu örneği vermeniz bile PS3'ten tekrar nefret etmemi sağladı.