Bütçe
25.000 TL
Makaleler
6
Amcam kullanacak. İş için alacak. En az 16 GB RAM olmalı (Google'da fazla sekme açıyor ve sürekli 2-3 uygulama birden açık oluyor). Windows olmalı. Ekranı da büyük olursa iyi olur (16 inç olabilir ama çok da zorunlu değil). HDMI girişi de olmalı. Bulduğum iki laptop var. Huawei laptopu, sunduğu özelliklerden beğendi ve hoşuna da gitti :D Eğer değecekse bütçe artabilir belki. 2. el istemiyor.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden :D

Huawei'nin ekranı bir tık daha iyi Lenovo FHD Huawei FHD+. Ama performans anlamında Lenovo daha iyi. Ben olsam Lenovo alırdım performans önemli böyle günlük iş laptoplarında.

Vallahi hocam 2012 yılında çıkmış ortalama bir işlemci bile yetiyor sadece RAM yetmiyor :D onun için RAM önemli. Bilmiyorum ama o ikisi arasından seçer kendisi.

Windows 10 kuracaksa sorun olmaz. RAM olarak Huawei DDR4 Lenovo DDR5. bence gayet yeterli hangisini alacağınıza karşın.

Kendisine söyleyeceğim. Eğer mağazalarda varsa bir bakar. Huawei'de parmak izine takıldı bilmiyorum kendi seçimi karışmam ama ona açıklarım durumu. Teşekkürler yardımlarınız için @23783, @talongod,