Bütçe
20.000-25.000 TL
Garantisiz telefona okeysen yurtdışı Poco X8 Pro Max server kayıtlı alabilirsin veya 35.000 TL'ye Xiaomi 17T Pro server kayıtlı alabilirsin.
Bütçeyi çok aşıyor. Bir de yurtdışına pek yanaşmam. Bir noktada sorun olursa ya kendim çözmeye çalışıp yine bootloader kilidi açma falan işine girilir, uğraştırır biraz.

Genel olarak fazla oyun oynamam, o sebeple işlemci gücü pek işime yaramaz gibi. Ama bir noktada belki yerel yapay zeka çalıştırma ihtiyacım olur endişesi var. Fakat Nothing markasının prensibi de bir yandan daha cazip geliyor; yüksek ihtimalle (3a) alırım gibi. Konuya biraz geç cevap veriyorum, işten dolayı hemen dönüş yapamıyorum, kusura bakmayınız.

Butcenin altinda ama ben Nothing Phone (3a) oneriyorum. n11'de 5.000 TL kuponla 19.999 TL'ye dusuyor. Saf Android'e sahip guzel bir cihaz.
Hocam ben indirim kodunu videoda duymuştum ama kaybettim kod nedir?

Bir de kod bunun için geçerli değil mi? Başka satıcılarda da var ama bu direkt Nothing tarafında... Satıcıya dikkat edeyim, en azından bu sitede zaten sorun yaşamıştım, bir daha aynısı olmasın.

Son düzenleme:
Hocam ben indirim kodunu videoda duymuştum ama kaybettim kod nedir?

Bir de kod bunun için geçerli değil mi? Başka satıcılarda da var, da bu direkt Nothing tarafında... Satıcıya dikkat edeyim, en azından bu sitede zaten sorun yaşamıştım, bir daha aynısı olmasın.
İstersen Evofone'dan da alabilirsin. Bu linkte direkt 5.000 TL indirim oluyor.

Evofone:
Kod: SUPERFIRSAT