Çizim yapmak, not almak, sunum hazırlamak ve ders için kullanılacak. Google uygulamaları sebebiyle Huawei olmasın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ veya Galaxy Tab S9 alınabilir.
Klavye yok gibi sanki.Samsung Galaxy Tab S10 FE+ veya Galaxy Tab S9 alınabilir.
- Makaleler
- 6
Çizim yapmak, not almak, sunum hazırlamak ve ders için kullanılacak. Google uygulamaları sebebiyle Huawei olmasın.
Hem kalem hem klavyeli istersen Tab S9 alabilirsin.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Kalem zaten kutudan çıkıyor ama klavye ayrı satılıyor.
Bana klavye dahil 25000 TL'ye lazım. Diğer türlü bütçemi aşıyor.Kalem zaten kutudan çıkıyor ama klavye ayrı satılıyor.
Klayveli bütçemi aşıyor maalesef.Hem kalem hem klavyeli istersen Tab S9 alabilirsin.
- Makaleler
- 6
Bana klavye dahil 25.000 TL'ye lazım. Diğer türlü bütçemi aşıyor.
Klayveli bütçemi aşıyor maalesef.
O zaman Huawei bakacaksınız. Google uygulamalarını kullanmak çok basit. Şu rehberdeki yolu izlemeniz yeterli.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
...
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterliArkadaşımın teknolojiyle pek arası yok ama sorayım. Kendim kullanacak olsa sorun olmazdı da o kullanmak ister mi bilemiyorum.O zaman Huawei bakacaksınız. Google uygulamalarını kullanmak çok basit. Şu rehberdeki yolu izlemeniz yeterli.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterli...
Honor Pad 10 8GB 256GB Wifi 12'' Gri Tablet + Klavyeli Kılıf - Fiyatı, Yorumları
Pad 10 8GB 256GB Wifi 12'' Gri Tablet + Klavyeli Kılıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
HONOR Choice Tnhchop Bluetooth Kalem Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HONOR Choice Tnhchop Bluetooth Kalem Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Arkadaşımın teknolojiyle pek arası yok ama sorayım. Kendim kullanacak olsa sorun olmazdı da o kullanmak ister mi bilemiyorum.
![]()
Honor Pad 10 8GB 256GB Wifi 12'' Gri Tablet + Klavyeli Kılıf - Fiyatı, Yorumları
Pad 10 8GB 256GB Wifi 12'' Gri Tablet + Klavyeli Kılıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bu nasıl olur peki?![]()
HONOR Choice Tnhchop Bluetooth Kalem Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HONOR Choice Tnhchop Bluetooth Kalem Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Kalemi sıkıntılı en azından Tab S10 FE almanı öneririm.