Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, tek isteğim kamerasının iyi olması. Bunun dışında Valorant Mobile ve ara sıra Brawl Stars oynuyorum genellikle telefondan.
Merhaba, tek isteğim kamerasının iyi olması. Bunun dışında Valorant Mobile ve ara sıra Brawl Stars oynuyorum genellikle telefondan.
Kağıt üstünde sensörlerin iyi olması tek başına anlam ifade etmiyor. Exynos 2400e amiral gemisi çip ve amiral gemisi görüntü işleme yani ISP ile geliyor. Video konusunda da daha iyi S24 FE.S24 FE mi daha iyidir yoksa nothing Phone 3A Pro mu? Şahsen nothing in tasarımı daha çok hoşuma gitti.
Kağıt üstünde sensörlerin iyi olması tek başına anlam ifade etmiyor. Exynos 2400e amiral gemisi çip ve amiral gemisi görüntü işleme yani ISP ile geliyor. Video konusunda da daha iyi S24 FE.
Kendim kullanıyorum zaten. Hayırlı olsun şimdiden.
S24 FE mi daha iyidir yoksa nothing Phone 3A Pro mu? Şahsen nothing Phone 3A Pro'nun tasarımı daha çok hoşuma gitti.
Nerede yaygın kanıt alabilir miyiz? Telefon 3 saat SoT verse Samsung toplatırdı geri zaten.S24 FE de 3 saat SoT süresi alma durumları çok yaygın. Ayrıca 2400e çipinin modemi kötü.
Siz bilirsiniz yine de.
Nerede yaygın kanıt alabilir miyiz? Telefon 3 saat sot verse Samsung toplatırdı geri zaten.