Bu bütçede en iyisi A15'mi hocam yani.

Hayır satıcı güvenli gelmedi, cihaz fotosu ile modeli farklı fotoğrafta FA507 kasa var ama cihaz FA506 kasa. Bir de 3050 130 watt yazılmış fakat ben laptoplarda 3050 130watt bir kart olduğunu görmedim, duymadım. Olduğunu da zannetmiyorum.

Attığım Lenovo LOQ modeli tercih edin veya bu modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır satıcı güvenli gelmedi, cihaz fotosu ile modeli farklı fotoğrafta fa507 kasa var ama cihaz fa506 kasa. Birde 3050 130 watt yazılmış fakat ben laptoplarda 3050 130watt bir kart olduğunu görmedim, duymadım. Olduğunu da zannetmiyorum.

Attığım lenovo loq modeli tercih edin veya bu modeli.

Hocam merhaba, aşağıdaki modeli almaya karar verdim. Anakart yanması gibi durumlar olabilir demiştiniz biliyorum ama 3 yıl garantili ve bu bütçede en iyi modelin bu olduğunu düşünüyorum, dragon hocam gelince kendisine bildireceğim.

Hocam merhaba, aşağıdaki modeli almaya karar verdim. Anakart yanması gibi durumlar olabilir demiştiniz biliyorum ama 3 yıl garantili ve bu bütçede en iyi modelin bu olduğunu düşünüyorum, dragon hocam gelince kendisine bildireceğim.
Ücretsiz alıyorsun zaten, fazla sorun çıkarmayacak bir model al geç kafan rahat etsin.

@Thanos Hocam önerilen çoğu cihazların ekran kartı eski 3050 yani 4gb VRAM'e sahip modeller ve günümüz için yetersiz olduğunu düşünmekteyim.

Önerim: https://www.trendyol.com/lenovo/loq...&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign

Sorunsuz olarak bilinen model diye bilmekteyim ve ekran kartının ''3050 Mobile Refresh 6GB'' olan versiyonu olması size gelecekte daha çok avantaj sağlayacaktır.

VRAM'den ötürü A15 derim. RAM yükseltmesi ile rahat işinizi görür.
Hocam o modelde VRAM 4GB diye bilmekteyim. Yanlış anlaşılma olmasın.

Son düzenleme: