Günlük işler için alınacak, oyun oynamak değil de ara da bir Knight Online oynayabilir sadece. 2. el olabilir İstanbul olduğu sürece.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
Hocam bu nasıl olur sizce.
Hocam ekran kartı 6 GB versiyonu olduğu için alınabilir bence ama tam model kodunu isteyip kaç watt ona da bakın. Bir de 2. el laptop piyasasını bilmediğimden fiyatı fazla mı uygun mu bir şey diyemiyorum.
Hocam bu nasıl olur sizce.
Sadece Knight için overkill cihaz, Matebook veya Vivobook serilerine bakabilirsiniz.
Hocam ekran kartı 6 GB versiyonu olduğu için alınabilir bence ama tam model kodunu isteyip kaç watt ona da bakın. Bir de 2. el laptop piyasasını bilmediğimden fiyatı fazla mı uygun mu bir şey diyemiyorum.
Fiyat olarak uygun bana kalırsa ama fan sesi vs. çok rahatsız eder mi bilemedim.
Sadece Knight için overkill cihaz, Matebook veya Vivobook serilerine bakabilirsiniz.
Size zahmet atabilir misiniz bazı modeller kronik sorunlu vs. oluyor pek bir bilgim yok.
Size zahmet atabilir misiniz bazı modeller kronik sorunlu vs. oluyor pek bir bilgim yok.
İkinci el piyasasını hiç bilmiyorum. Sıfır olarak bunları önerebilirim;
Son iki ürünü kağıt üzerinde iyi bulduğum için attım. Matebook'un ikinci el piyasası canlıdır bence bu fiyata daha iyi işlemcisini de bulabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
i7-12700H & RTX 3060 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor
- Connor Kenway