11 adet -okulun bilgisayarlarına- SSD alacağız. 200-500 GB arası, fiyat-performans, ancak en önemlisi vade farksız taksit seçenekli (Bankart, Axess) öneriniz varsa sevinirim. Amazon'da 6 taksit var. Daha iyi bir seçenek ya da SSD marka/model önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000₺
NVMe yuvası var mı, SATA disk mi arıyorsunuz?
SATA.
Cimbombom41
Çalışkan
Mahalle bilgisayarcısı dediğimiz yerlerle konuşup aslında toplu alıcağınızı belirtirseniz uygun bir fiyat yaparlar. Şu an piyasada 240 GB SSD 1.700 TL iken ben sıfır kutulu 900 TL'ye aldım, aynı şekilde Kocaeli Gebze'de bir bilgisayarcı 550 TL'ye QCZ markalı bir SSD getiriyor 240 GB yani o şekilde anlaşıp daha sonrasında fatura da kestirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Şu ürün alınabilir:
Alternatif:
Üçü de fark yaratmaz, aynı seviye diskler. Bütçeye uyanı alıp geçin.
Ankara'dayım. Kızılay'da çok dükkan gezdim ama maalesef. RAM ve SSD için çok yüksek fiyatlar istiyorlar.Mahalle bilgisayarcısı dediğimiz yerlerle konuşup aslında toplu alıcağınızı belirtirseniz uygun bir fiyat yaparlar. Şu an piyasada 240 GB SSD 1.700 TL iken ben sıfır kutulu 900 TL'ye aldım, aynı şekilde Kocaeli Gebze'de bir bilgisayarcı 550 TL'ye QCZ markalı bir SSD getiriyor 240 GB yani o şekilde anlaşıp daha sonrasında fatura da kestirebilirsiniz diye düşünüyorum.