29882

Çalışkan
Herkese merhaba, yakın zaman yeni bir sistem kurdum (Ryzen 7 7800X3D / ASUS TUF Gaming B850M-Plus WI-FI7 / G.Skill 32 GB(2x16) Trident Z5 RGB CL30 / Sapphire Pulse RX 9070 XT 16 GB 256BIT)

Şu an yaklaşık 7-8 sene önce almış olduğum 24 inç bir FHD bir monitör kullanıyorum, hazır sistemi değiştirmişken bunu da aradan çıkarayım fazla beklemeden diyorum, bütçe olarak 25K kadar çıkabilirim. önceliğim miniLED bir model olması ama diğer önerileri de açığım aklımda şu an açıkçası iki model var,
Samsung Neo G7, 32 inç kavisli biraz büyük lakin 1150 karartma noktası var ve bu değer çok iyi, Evde kullandığım 55 inç miniLED TV de 250 civarı bu sayı ve buna rağmen çok başarılı buluyorum siyah performansını ve genel görüntüsünü.
Bir de Neo G7 modelinden ortalama olarak 10K kadar daha düşük fiyata Xiaomi Mini LED G PRO 27İ EU var benzer özelliklerde sayılır ama G7 daha bir cezbediyor.

Siz ne önerirsiniz bu durumda? Aşırı oyun derdim yok bu arada BF6 ve birkaç başka oyun oynarsam oynarım, uzun saatler olmaz. Oyun + medya tüketimi üzerine bir kullanım için.

Son düzenleyen: Moderatör: