25.000 TL'ye RTX 5070 Ti için 2K beyaz mönitör önerisi

Bütçe
25.000 TL

erkuteer1

Becerikli
Merhaba.

Beyaz sistem kullanıyorum. Mönitör için de beyaz düşünüyorum. 4K için sanırım ileriye dönük 5070 Ti yetersiz kalabilir düşüncesindeyim. 2K daha mantıklı bir tercih olacak gibi duruyor. Birçok panel var, OLED'in en iyisi olduğunu biliyorum ancak yanma gibi problemler var mış. Günümüz teknolojisinde bunun ne kadar önüne geçtikleri hakkında bilgim yok.

Beklentim: Canlı renkler olsun, en iyi ayarı bulmak için mönitör ayarlarıyla (parlaklık, doyma, kontrast gibi) uğraşmayayım. Taktığım zaman cam gibi bir görüntü istiyorum.

Bütçem 25.000 TL'ye kadar bulunuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

MO27Q28G. Beyaz seçeneği yok bu bütçede.

Çok güzel görünüyor teşekkür ederim. Fiyat olarak da bütçe sınırında. Sadece 27" ideal midir 2K için onu merak ettim. 32" daha iyi olur mu acaba yoksa 2K için önerilen 27" midir? Bir de bu OLED versiyonunda yanma gibi problemler hala geçerli mi bilginiz var mı?

27inç ideal. Oled yapısı gereği yanacak. Gigabyte en güncel panel ve koruma teknolojilerini kullanıyor. 3 yıl da yanma garantisi var.

27inç ideal. Oled yapısı gereği yanacak. Gigabyte en güncel panel ve yanma teknolojilerini kullanıyor. 3 yıl da yanma garantisi var.
Teşekkürler. Takibime aldım ve beğendim. Başka bir tavsiye gelene kadar şuan favorim bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…