Şu anda RTX 5070 Ti kullanıyorum ve monitörümü yükseltmeyi planlıyorum ancak 1440p OLED, 4K OLED ve 34" Ultrawide (UW) OLED arasında kararsız kaldım.
Bu alacağım monitörü kullanım amacım oyun oynamak. Ara sıra AAA oyunlar oynuyorum ancak her şeyi illa Ultra ayarlarda çalıştırmama gerek yok. Oyun akıcı olduğu sürece Yüksek (High) ayarlar ve Işın İzleme (Ray Tracing) benim için fazlasıyla yeterli.
Aranızda RTX 5070 Ti kullananlara sormak istiyorum:
Sistemim:
Not: Bu monitörü birkaç yıl kullanmayı planlıyorum, bu yüzden ileride RTX 60 serisi bir ekran kartına geçiş yapabilirim.
Bu alacağım monitörü kullanım amacım oyun oynamak. Ara sıra AAA oyunlar oynuyorum ancak her şeyi illa Ultra ayarlarda çalıştırmama gerek yok. Oyun akıcı olduğu sürece Yüksek (High) ayarlar ve Işın İzleme (Ray Tracing) benim için fazlasıyla yeterli.
Aranızda RTX 5070 Ti kullananlara sormak istiyorum:
- 1440p mi, 4K mı yoksa 34" Ultrawide mı tercih ettiniz?
- Modern AAA oyunlardaki deneyiminiz nasıl oldu?
- Uzun vadeli kullanım için 4K'yı mı, genel anlamda en iyi tercih olarak 1440p OLED'i mi, yoksa sürükleyiciliğiyle öne çıkan 34" UW'yi mi tavsiye edersiniz?
Sistemim:
- İşlemci (CPU): Ryzen 7 9800X3D
- Ekran Kartı (GPU): RTX 5070 Ti
- Anakart: ASUS ROG Strix B850-A Gaming WiFi
- RAM: 32 GB DDR5-6000 Corsair
Not: Bu monitörü birkaç yıl kullanmayı planlıyorum, bu yüzden ileride RTX 60 serisi bir ekran kartına geçiş yapabilirim.