Merhaba arkadaşlar, 25.000 TL'ye kadar uzun ömürlü kasa toplamak istiyorum. Arc B580 12 GB ekran kartına baktım fakat forumda sorunlu olduğundan bahsetmişler. Bu bütçeye uzun ömürlü olacak sistem önerisi olan var mı? Arc B580 hakkında da düşüncelerinizi merak ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
Istersen RAM'i degistir guzel bir sistem olur veya 31 bin liraya 5060ti sistem almak daha mantikli uzun omur acisindan.
Bütçe çok arada kalıyor AM5 sisteme yetmiyor AM4 sistemde bu dönemde alınmaz, arttırma şansınız varsa AM5 bir sistem 2. El ekran kartı olabilir.
@Sinoplu57
@Sinoplu57
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam cihaz TV'ye yazmıştım. Ben olsam 4060 alırım demişti. Bence de NVIDIA yıllardır neredeyse her oyuna tam destek sağlarken Intel çoğu oyuna optimize değil. Ben sizin yerinizde olsam Intel'e ekran kartı tarafında güvenmezdim. İşlemcisi ayrı mesele.
Bütçe artarsa:
Bütçe artmazsa:
Bütçe artmazsa:
Istersen RAM'i degistir guzel bir sistem olur veya 31 bin liraya 5060ti sistem almak daha mantikli uzun omur acisindan.
8GB Vramli ekran kartları geleceğe yönelik bir seçim olur mu? B580'de 12GB Vram var diye bu ekran kartına yönelmiştim.Bütçe artarsa:
Bütçe artmazsa:
Hangi ekran kartına bakmalıyım sizce?Bütçe çok arada kalıyor AM5 sisteme yetmiyor AM4 sistemde bu dönemde alınmaz, arttırma şansınız varsa AM5 bir sistem 2. El ekran kartı olabilir.
@Sinoplu57
Her şey VRAM değil. 1080p için 8GB yeterli. Tabi ikinci el 6700 XT alırsanız daha iyi olur ama sırf VRAM için B580 almam ben.8GB Vramli ekran kartları geleceğe yönelik bir seçim olur mu? B580'de 12GB Vram var diye bu ekran kartına yönelmiştim.
Evet o yuzden 5060 sistem dene istersen veya butcen yetersiz ise biraz daha birikim yapmani tavsiye ederim. 8 GB Vram ile geliyor 5050 mobil surumleri ona gore hesap et en az 12 GB VRAM olmali orta seviye kartlar.8GB Vramli ekran kartları geleceğe yönelik bir seçim olur mu? B580'de 12GB Vram var diye bu ekran kartına yönelmiştim.
Hangi ekran kartına bakmalıyım sizce?
5060 da 8GB VRAM zaten. Ayrıca arkadaş sistem alacak laptop değil.Evet o yuzden 5060 sistem dene istersen veya butcen yetersiz ise biraz daha birikim yapmani tavsiye ederim. 8 GB Vram ile geliyor 5050 mobil surumleri ona gore hesap et en az 12 GB VRAM olmali orta seviye kartlar.