Film ve dizi izleyebileceğim bir tablet arayışındayım, bu bağlamda tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Samsung'un Samsung Galaxy Tab S10 FE Plus SM-X620 12 GB 256 GB 13.1" modelini araştırdım ama emin olamadım. Ekran boyutu büyük kasmayacak ve donmayacak bir cihaz arıyorum.
İlla Samsung olacaksa ve bütçe esniyorsa bari Tab S11 tercih edin. S10 FE o paraları hak etmiyor bence. 11 inç de üzmez en azından o kadar verdikten sonra adam gibi bir tablet kullanmış olursun.
Sadece film / dizi izleyip geçeceksen de 12 inç boyutunda Honor Pad 10 veya Xiaomi Pad 7 de tercih edebilirsin. İşini fazlasıyla görür.
İlla Samsung olacaksa ve bütçe esniyorsa bari Tab S11 tercih edin. S20 FE o paraları hak etmiyor bence. 11 inç de üzmez en azından o kadar verdikten sonra adam gibi bir tablet kullanmış olursun.
Sadece film / dizi izleyip geçeceksen de 12 inç boyutunda Honor Pad 10 veya Xiaomi Pad 7 de tercih edebilirsin. İşini fazlasıyla görür.
S10FE evet pardon. Düzeltiyorum. Sunduğu özelliklere göre fiyatı gereksiz pahalı bir model. Birçok özelliği kırpılmış. Ekran tarafında Xiaomi S10FE'den çok daha iyi mesela. Dizi film için ben olsam direkt onu alırdım. Huawei markasından birkaç ürün kullanmıştım ve aktif olarak akıllı saatini kullanıyorum, çok da memnunum. Tabletleri konusunda yorum yapmayayım pek bilgim yok. O attığım pad 7'yi bir araştırın bence. Güzel bir modeldir.
Lenovo Yoga Tab TB710FU + Kalem Tablet ZAG60029TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo Yoga Tab TB710FU + Kalem Tablet ZAG60029TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Film ve dizi izleyebileceğim bir tablet arayışındayım, bu bağlamda tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Samsung'un Samsung Galaxy Tab S10 FE Plus SM-X620 12 GB 256 GB 13.1" modelini araştırdım ama emin olamadım. Ekran boyutu büyük kasmayacak ve donmayacak bir cihaz arıyorum.