Bütçe
25.000 TL

Eriate

Uzman
Merhaba,

Film ve dizi izleyebileceğim bir tablet arayışındayım, bu bağlamda tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Samsung'un Samsung Galaxy Tab S10 FE Plus SM-X620 12 GB 256 GB 13.1" modelini araştırdım ama emin olamadım. Ekran boyutu büyük kasmayacak ve donmayacak bir cihaz arıyorum.

İlla Samsung olacaksa ve bütçe esniyorsa bari Tab S11 tercih edin. S10 FE o paraları hak etmiyor bence. 11 inç de üzmez en azından o kadar verdikten sonra adam gibi bir tablet kullanmış olursun.

Sadece film / dizi izleyip geçeceksen de 12 inç boyutunda Honor Pad 10 veya Xiaomi Pad 7 de tercih edebilirsin. İşini fazlasıyla görür.

İlla Samsung olacaksa ve bütçe esniyorsa bari Tab S11 tercih edin. S20 FE o paraları hak etmiyor bence. 11 inç de üzmez en azından o kadar verdikten sonra adam gibi bir tablet kullanmış olursun.

Sadece film / dizi izleyip geçeceksen de 12 inç boyutunda Honor Pad 10 veya Xiaomi Pad 7 de tercih edebilirsin. İşini fazlasıyla görür.
S10 FE demek istiyorsunuz sanırım? Peki neden böyle düşünüyorsunuz? Ayrıca Huawei tarafını tavsiye eder misiniz?

S10 FE demek istiyorsunuz sanırım? Peki neden böyle düşünüyorsunuz? Ayrıca Huawei tarafını tavsiye eder misiniz?

S10FE evet pardon. Düzeltiyorum. Sunduğu özelliklere göre fiyatı gereksiz pahalı bir model. Birçok özelliği kırpılmış. Ekran tarafında Xiaomi S10FE'den çok daha iyi mesela. Dizi film için ben olsam direkt onu alırdım. Huawei markasından birkaç ürün kullanmıştım ve aktif olarak akıllı saatini kullanıyorum, çok da memnunum. Tabletleri konusunda yorum yapmayayım pek bilgim yok. O attığım pad 7'yi bir araştırın bence. Güzel bir modeldir.

Bu cihazlara bakabilirsiniz.

Bu cihazlara bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim, Xiaomi'de ki reklam olayı tabletlerde de var mı?

Merhaba,

Film ve dizi izleyebileceğim bir tablet arayışındayım, bu bağlamda tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Samsung'un Samsung Galaxy Tab S10 FE Plus SM-X620 12 GB 256 GB 13.1" modelini araştırdım ama emin olamadım. Ekran boyutu büyük kasmayacak ve donmayacak bir cihaz arıyorum.
Bütçeniz 30 bin TL civarlarına çıkar mı?

Eğer çıkarsa iPad Air M4 ve Galaxy Tab S11 en iyi seçenek olucaktır. Telefonunuz nedir? Ekosistem açısından soruyorum.

Bütçeniz 30 bin TL civarlarına çıkar mı?

Eğer çıkarsa iPad Air M4 ve Galaxy Tab S11 en iyi seçenek olucaktır. Telefonunuz nedir? Ekosistem açısından soruyorum.
Maalesef, maksadım sadece dizi film izlemek bunun için bir cihaz arıyorum, bu bağlamda eğer değecekse 10 bin bile olur yani benim için.

Honor Magic Pad 2 3ghz 12gb 256gb 12.3 Inç Android Tablet Klavye Kılıf Kalem bu nasıl sizce?

Maalesef, maksadım sadece dizi film izlemek bunun için bir cihaz arıyorum, bu bağlamda eğer değecekse 10 bin bile olur yani benim için.

Honor Magic Pad 2 3ghz 12gb 256gb 12.3 Inç Android Tablet Klavye Kılıf Kalem bu nasıl sizce?
Gayet iyi bir tablet ancak 2 yaşına girdiğini söylemek isterim. Film/dizi ihtiyaçlarınıza uygun. Ekranıda gayet güzel, OLED.

Açıkcası Tab S10FE’nin ekranı üzer sizi. Samsung tarafında Tab S11 bakın. Samsung istiyorsanız.