Bütçe
25.000 TL
Gayet iyi bir tablet ancak 2 yaşına girdiğini söylemek isterim. Film/dizi ihtiyaçlarınıza uygun. Ekranıda gayet güzel, OLED.

Açıkcası Tab S10FE’nin ekranı üzer sizi. Samsung tarafında Tab S11 bakın. Samsung istiyorsanız.
S11 kadar çıkmak istemiyorum açıkçası çünkü amacım dizi film izlemek, kalem ya da klavyeli kılıfa ihtiyacım yok sadece büyük ekran ve donmadan kasamdan bir şeyler yapabilmek bunun için tavsiyeniz varsa harici olarak dinlemek isterim.

S11 kadar çıkmak istemiyorum açıkçası çünkü amacım dizi film izlemek, kalem ya da klavyeli kılıfa ihtiyacım yok sadece büyük ekran ve donmadan kasamdan bir şeyler yapabilmek bunun için tavsiyeniz varsa harici olarak dinlemek isterim.
Evet haklısınız, Tab S11’i OLED ekranından dolayı size tavsiye ettim. Onun dışında Xiaomi Pad 8 bakın derim. En azından gelecekte sorun yaratmaz. 5-6 sene rahat gider bunlar. Xiaomi Pad Mini en fiyat performans ama boyutundan dolayı önermedim 8 inç sorun değilse o da güzeldir.

Teşekkür ederim, Xiaomi'de ki reklam olayı tabletlerde de var mı?
Selam ben pad 7 kullanıyorum. Bende başta senin gibi S10fe modeli ile bu model arasında kalmıştım. İşlemcisinden dolayı bu cihazı tercih ettim. Eğer sen kalem kullanmayı da planlıyorsan kesinlikle pad 7 önermem. Bu cihaz sadece focus pen ya da focus pen pro destekliyor. Redmi model kalemler ile uyumlu çalışmadığı belirtiliyor ürünün sitesinde. Birde focus kalemler Türkiye stoklarında yok.
Reklam konusunda olumsuz bir durum yaşamadım açıkcası. Bahsettiğiniz reklamlar hangi uygulamalarda çıkıyor?
Xiaomi'nin mobildeki bazı uygulamaları bu tablette yok mesela Tema uygulaması gibi, iPhone kullandığım için başka olmayan uygulama var mı bilmiyorum göz atmadım.
Hbo Max platformundan film izlerken problem yaşamadım. Ekran kalitesi keyfimi bozmadı yani.
Tabletten oyun oynuyorsanız ben Pubg oyununu test etmedim ama Car Parking Multiplayer 2 gibi optimizasyonu kötü olan oyunlarda yüksek grafik ayarlarında işlemci kalorifer gibi ısınıyor. Mobile Legends: Bang Bang oyununda problem yaşamadım. Şarj konusunda beni tatmin ediyor kutudan çıkan adaptörü kullanmıyorum. Pil korumasını açtığımda max %80 şarj ediyor ama bu koruma açıkken tablet yavaş şarj oluyor gibi hissettiyor. Anker a2697'den takip ediyorum şarj olurken W değeri düşmüyor pil koruması açıkken.

Xiaomi Redmi Pad 2 Pro modeline de göz atabilirsin o tablet yanında klavyeli kılıfta veriyordu sanırım. Redmi kalemlerle de uyumlu bu tablet. Redmi kalemlerin stokları daha rahat bulunuyor Türkiye'de ama Xiaomi kalemlerinin Samsung kalemler kadar geniş model desteği yok tabletler için.

Poco pad x1'de tercih edebilirsin pad 7 ile aynı donanıma sahip diye biliyorum. Şuan 256gb pad 7 fiyatına 512gb pad x1 satan internet satıcısı var.
Satıcı hakkında bilgim yok araştırıp göz atabilirsin.

Son düzenleme: