kaanzy

Uzman
Önceliğim tamamen ekran üzerine çünkü sadece ders çalışmak, YouTube'dan video ve Netflix'ten dizi izlemek için kullanacağım ve ekranın çok iyi olmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Air 6 ve 10. nesilin ekranları aynıymış o yüzden beni arada bıraktı biraz, S9'u da düşünüyorum. Genel olarak beklentim ekran ve uzun ömürlü olması, başka tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceliğim tamamen ekran üzerine çünkü sadece ders çalışmak, YouTube'dan video ve Netflix'ten dizi izlemek için kullanacağım ve ekranın çok iyi olmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Air 6 ve 10. nesilin ekranları aynıymış o yüzden beni arada bıraktı biraz, S9'u da düşünüyorum. Genel olarak beklentim ekran ve uzun ömürlü olması, başka tavsiyeniz var mı?
O fiyat bandında ki en iyi ekrana sahip tablet Honor Magic Pad 2.

Yıllar boyunca kullanabileceğim ve sıkıntı çekmeyeceğim bir ürünse bakabilirim çünkü 25.000 biraz fazla aslında bu istediklerim için ne kadar başlıkta belirtsem de
Daha uygun fiyatlı bir şey istiyorsanız Tab S9 bakabilirsiniz. Onun da altında yeni Xiaomi Pad 7 çıktı, hiç fena bir ürün değil.

2 bin daha çıkıp Samsung Galaxy Tab S10+ Wi-Fi Tablet (256 GB) bunu almanızı öneririm. Ama ekran olarak magic pad 2 daha iyi fakat S10 Plus daha hızlı bir işlemcisi var. Yani daha fazla götürür. S10 Plus'da aynı zamanda Galaxy AI olduğu için önerdim. Onun dışında belki Honor pad 2 olabilirdi.

Tab S10+ daha uzun ömürlü olduğundan dolayı önerdim. Honor pad 2 ve Samsung Tab S9'a göre daha uzun ömürlü.