Bütçe
25.000 TL

atanis

Uzman
Bugün Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256 cihazımı 24.000 TL'ye sattım. Şu an telefonsuzum. Galaxy S22 Ultra'nın bataryası ve performansından hiç memnun değildim. Telefon önerisine ihtiyacım var. Şahsi düşüncem yurt dışı iPhone alıp 4 ay yanımda bir iPhone cihazla bağlantılı kullanmak, bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim.

(Kamera, özellikle batarya ve performans benim için çok önemli.)

Yurtdışı alacaksam Apple ya da Samsung alırım Xioami ile uğraşmayı pek düşünmüyorum
Iki markada yurt disi olarak alinmaz bu arada. 4 ay kapali kaliyor. Hic mantikli degil. Biraz daha butcen artarsa, ikinci el TR cihazi 16e bakabilirsin. Arka kamerasi vasat olsada batarya konusunda saglam bir secenek. Cift lens istersen 15'e de bakabilirsin ikinci el olarak. 40 civarina satiliyor duz 15.

Yurtdışı alımlarında en sorunsuz markalar vivo ve Xiaomi, Apple'a kayıt hiç yapılamadı Samsung'un CPID repair sunucuları da 6 aya yakındır kapalı.
Google ve Nothing'de listeye eklenebilir. Kaydettirmesi rahat cihazlar. Vivo'nun bazi modellerine kayit gelmedi diye biliyorum.

Iki markada yurt disi olarak alinmaz bu arada. 4 ay kapali kaliyor. Hic mantikli degil. Biraz daha butcen artarsa, ikinci el TR cihazi 16e bakabilirsin. Arka kamerasi vasat olsada batarya konusunda saglam bir secenek. Cift lens istersen 15'e de bakabilirsin ikinci el olarak. 40 civarina satiliyor duz 15.
Bütçem yetmiyor. En fazla 25 bin civarına çıkabilirim o da Watch 7mi satarsam.

Yurtdışı alımlarında en sorunsuz markalar vivo ve Xiaomi, Apple'a kayıt hiç yapılamadı Samsung'un CPID repair sunucuları da 6 aya yakındır kapalı.
Apple kaydettirme amacım yok. 4+4 kullanıp kalan 4 ayı farklı cihazdan bağlantı kurarak kullanmak istiyorum.

O zaman ikinci el 13 bakacaksin iPhone istiyorsan. Fakat gunde 2 3 kere sarja takman gerekebilir. Sifir istiyorsan Honor 400 veya A56 bakabilirsin.
Zaten şarja takmaktan bıktığım için bu cihazı sattım. Gidipte mid-range Samsung alacak halim yok. Zaten beni Samsung'dan soğutan cihazlar bi S21 FE oldu bi de S22 Ultra.

Amiral gemisinden orta segment cihaza düşeyim yani?