- Makaleler
- 23
Butcen cok dusuk 2025 amiral gemisi almak icin. En az 35 bin olmali butcen. Bu butcede amiral gemisi ruya.Amiral gemisinden orta segment cihaza düşeyim yani?
Butcen cok dusuk 2025 amiral gemisi almak icin. En az 35 bin olmali butcen. Bu butcede amiral gemisi ruya.Amiral gemisinden orta segment cihaza düşeyim yani?
Batarya ve Performansı baz alarak bu cümleyi kurdum. S22'ye bakarak uzun vadede daha iyi olacağı kesin. Ha siz yurtdışı bulabilirim diyorsanız S25 bakın.Amiral gemisinden orta segment cihaza düşeyim yani?
Yani dediğim gibi Apple olacaksa TR olması çok önemli değil 4 ay kapalı idare ederim magsafe powerbankle.Butcen cok dusuk 2025 amiral gemisi almak icin. En az 35 bin olmali butcen. Bu butcede amiral gemisi ruya.
Anladim. Samsung'u eledik o zaman. Honor 400 bakabilirsin. Ikinci el olarak Cin cihazlari disinda secenek yok gibi. Apple tarafinda bataryasi olu ve perti cikmis 13'ler var piyasada.Zaten şarja takmaktan bıktığım için bu cihazı sattım. Gidipte mid-range Samsung alacak halim yok. Zaten beni Samsung'dan soğutan cihazlar bi S21 FE oldu bi de S22 Ultra.
Server kayıtları şuan problemli olduğu için hiç düşünmüyorum.Batarya ve Performansı baz alarak bu cümleyi kurdum. S22'ye bakarak uzun vadede daha iyi olacağı kesin. Ha siz yurtdışı bulabilirim diyorsanız S25 bakın.
Apple istiyorsan o butcede 15 bulunur yurt disi.Zaten şarja takmaktan bıktığım için bu cihazı sattım. Gidipte mid-range Samsung alacak halim yok. Zaten beni Samsung'dan soğutan cihazlar bi S21 FE oldu bi de S22 Ultra.
Amiral gemisinden orta segment cihaza düşeyim yani?
Base modelleri şarj ve 60hz olmasından dolayı pek düşünmüyorum. Pro modeli de aynı şekilde pili iyi gitmiyor.
Aklinda bir model var mi? Degerlendirelim.Base modelleri şarj ve 60hz olmasından dolayı pek düşünmüyorum. Pro modeli de aynı şekilde pili iyi gitmiyor.
Xiaomi 14T Pro'yu istemedi. Poco'yu hic istemez.