Bütçe
25.000 TL

talongod

Yetkin
Makaleler
5
Selamlar, acil bir telefona ihtiyacım var. Bundan önce Samsung A20s kullanıyordum. Şu an aklımda 2-3 farklı model var: Poco X7 Pro 8/256 - A56 8/256 - Redmi Note 15 Pro 5G 8/256 şeklinde. Özellikle yurt içi cihaz arıyorum.

Kullanım amacım:
Batarya süresi, güncelleme desteği, ekran parlaklığı, görüntüsü de benim için önemli (Nothing Phone'ları gördükten sonra buna da dikkat ediyorum şu an). Belki ilerisi için Custom ROM atabilirim.

Öneri yaparken detay belirtmeyi unutmayın lütfen, aklıma yatması gerekiyor alabilmem adına. Teşekkürler.
@Aakons

Selam, acil bir telefona ihtiyacım var. Bundan önce Samsung A20s kullanıyordum. Şu an aklımda 2-3 farklı model var: POCO X7 Pro 8/256 - A56 8/256 - Redmi Note 15 Pro 5G 8/256 şeklinde. Özellikle yurt içi cihaz arıyorum.

Kullanım amacım:
Batarya süresi, güncelleme desteği, ekran parlaklığı, görüntüsü de benim için önemli (nothing Phone'ları gördükten sonra buna da dikkat ediyorum şu an). Belki ilerisi için Custom ROM atabilirim.

Öneri yaparken detay belirtmeyi unutmayın lütfen, aklıma yatması gerekiyor alabilmem adına. Teşekkürler.
@Aakons

Nothinglerin tasarımı ilgini çekmiyorsa A56 alabilirsin. Ancak 3A daha iyi olurdu şahsen. Çünkü en uzun süre kullanımı o sağlar (donma kasma olmadan)

Yaklaşık 6 ay A56 kullandım, kullanabilirsin ama tavsiyem kesinlikle bütçe artırıp S serisine çıkman olacaktır. Mevcut olarak S25 Ultra kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Onun haricinde A56'da gayet işlevsel ve işini görecektir her anlamda.

@Aakons, hocam peki Poco X7 Pro ve Redmi 15 Pro 5G arasında tercihiniz hangisi olurdu? Poco X7 Pro'daki işlemci daha iyi diye biliyorum. Samsunglardaki şu yeni BL kilidi muhabbeti biraz uzak tutuyor onun dışında başta ben de A56 düşünüyordum.

@Emir, aktif telefonum olmadığı için bütçe arttırmadan bir an önce almam gerekiyor o yüzden bu cihazlar arasındayım. A56'da bakabilirim teşekkürler.

@Aakons, hocam peki POCO X7 Pro ve Redmi 15 Pro 5G arasında tercihiniz hangisi olurdu? POCO X7 Pro'daki işlemci daha iyi diye biliyorum. Samsunglardaki şu yeni bl kilidi muhabbeti biraz uzak tutuyor onun dışında başta ben de A56 düşünüyordum.

X7 Pro alırdım. Açıkçası bl kilidi diyorsan nothing bakman lazım.
A56 al bence genel her türlü götürür. Benim S22'den daha seri.

X7 Pro alınabilir bl için ama fikriniz değişirse Honor 400 de bakmanızı öneririm.

Redmi serilerine bakmanızı önermem eski F/P cihazlarına kıyasla şu anki cihazları bence rezalet.