Oğuzhan7
Üyecik
Hocam, oyun ağırlıklı olarak kullanacağım. GT50 Pro'ya da baktım fakat hiçbir yerde satışa sunulmamış.Kaçak X8 Pro Max alınabilinir ancak kullanımınız oyun ağırlıklı değilse bulaşmayın derim.
Hocam, oyun ağırlıklı olarak kullanacağım. GT50 Pro'ya da baktım fakat hiçbir yerde satışa sunulmamış.
iPhonelarda olduğu gibi 4+4 hat kapanma gibi durumlar olur mu? Pro fiyatına Max olduğu için almayı düşünüyorum.Infinix gibi transsion firmalara bulaşmayın.
Oyun ağırlıklı ise mantıklı o zaman ama kaçak konusunda şüphen varsa X8 Pro'yu TR almaya çalış.
Ama kaçak konusunda şüphen yoksa al gitsin.
Kayit ettirilmezse olur. 4 ay baska telefonla gezmeniz gerekir. Xiaomi cihazlarda kayit oluyordu sanirim ama gunceldeki durumu tam bilmiyorum. X8 serisine server kayit atilabiliyor olmasi lazim.iPhone'larda olduğu gibi 4+4 hat kapanma gibi durumlar olur mu? Pro fiyatına Max olduğu için almayı düşünüyorum.
iPhonelarda olduğu gibi 4+4 hat kapanma gibi durumlar olur mu? Pro fiyatına Max olduğu için almayı düşünüyorum.
Kaçak konusunu pek bilmediğ için bir şüphem de olmadı.
2.000 TL'ye kayıt yaptırıp kullanmayı düşünüyordum.X8 Pro TR modelini alın bence, kaçak riskine girmeyin.