25-30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
25-30 bin

Anladım hocam, doğru söylüyorsunuz fark var bayağı. Ürüne SSD takviyesi yapmam herhangi bir garantilik durum oluşturmaz değil mi Lenovo'nın politikası iyi dye biliyorum.

Anladım hocam, doğru söylüyorsunuz fark var bayağı. Ürüne SSD takviyesi yapmam herhangi bir garantilik durum oluşturmaz değil mi Lenovo'nın politikası iyi dye biliyorum.

Hayır hocam SSD ve RAM takviyeleri cihazı devre dışı bırakmaz
Bir ara bazı Lenovo servisleri tüketiciyi böyle işlere bulaşmasın diye garanti dışı kalır demiş
Ama o iş te çözüldü
Yetkili kanattan gelen bir bildirim de vardı

Garanti dışı kalmıyor yani cihazınız rahat olun.

Ama benim tavsiyem
Şimdilik sadece SSD takviyesi yapmanız.

RAM upgrade işleminizi sistem performansına göre değerlendirme yaptıktan sonra karar vermeniz.

Hocam şimdi satın alacaktım da ekranın 45 NTSC olduğunu gördüm. Sizce sıkıntı çıkarır mı? Bana çok düşük geldi yani kodlama için vs gerek yok ama video felan izlerken renkler göze batmaz mı?

Lenovo Ideapad Slim 5 , Lenovo Yoga Slim 6 , Lenovo Ideapad Slim 5 buradaki modeller alınır mı ? Buradan taksitli alma imkanım olduğu için 35 bandına çıkabilirim. Oled için değerse hangileri alınabilir size

Son düzenleme:
@Kowachka, Sadece yazılım için mi?

Şarj ömrü uzun olsun isterseniz:
Daha güçlü olsun şarjda da kullanırım derseniz:

Ağırlıklı olarak gündelik kullanım ve yazılım ama dizi, film, YouTube vs. içinde kullanırım. Yani sadece oyun oynamam onun dışında ağırlıklı yazılım.
Yazılım işleriniz ağır değilse ilkini alabilirsiniz. Daha güçlü olsun şarjda da kullanırım derseniz ikincisini alabilirsiniz.

Yazılım işleriniz ağır değilse ilkini alabilirsiniz. Daha güçlü olsun şarjda da kullanırım derseniz ikincisini alabilirsiniz.
Hocam sizin attığınız Lenova yerine Lenovo Ideapad Slim 5 , Lenovo Yoga Slim 6 , Lenovo Ideapad Slim 5 buradakiler daha iyi olmaz mı? Sizin attığınızı bende düşünüyordum ama paneli %45 NTSC olduğu için biraz caydım gibi. Oled almak daha iyi olmaz mı diğer özellikleri aşağı yukarı benzer baktığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…