Kartın subvendor yerinde XFX fakat PowerColor olmalı karta BIOS atılmış. @14925 hocama sorduğumda mining için BIOS atılmış olabilir dedi.
Red Devil gibi bir modelin bu kadar ucuza bırakılacağını düşünmüyorum zaten.
GPU Z biraz inceledim ben bir sorun göremedim tabii benden daha bilgili birileri bakarsa daha doğru olur.
FurMark olarak bence 15 dakikalık bir test fena olmaz.
Kartın fotoğrafına baktığımda daha önce içi açılmış duruyor etiketi sökülmüş.
@14925 görüntüdeki GPU Z de defoult clockun 1700 olması lazım değil mi?
GPU Z biraz inceledim ben bir sorun göremedim tabii benden daha bilgili birileri bakarsa daha doğru olur.
FurMark olarak bence 15 dakikalık bir test fena olmaz.
Kartın fotoğrafına baktığımda daha önce içi açılmış duruyor etiketi sökülmüş.
Bu konularda çok bir bilgim yok hocam ben de eski konulara bakarak 2 3 fikir yürütmeye çalışıyorum o yüzden net bir şey diyemem. Fehmi hocam gelince bakar.
1700 olayını yanlış anlamışım galiba. Ben bir sorun göremedim.
Hocam GPU-Z değerlerine göre tahminimce kartta bir oynama var, bu kart miningli gibi duruyor. XFX'in sitesinde yazan veriye göre 2190 MHz olması lazım boost clock değerinin yanlış yerden bakmıyorsam.
Hocam GPU-Z değerlerine göre tahminimce kartta bir oynama var, bu kart miningli gibi duruyor. XFX'in sitesinde yazan veriye göre 2190 MHz olması lazım Boost clock değerinin yanlış yerden bakmıyorsam.
Hocam anlayamadım, bu bütçede miningsiz kart yok mu? 6800 alternatif olarak nereden bakabilirim? https://www.letgo.com/ad/1710780698 bir de bunu bulabildim.