En mantıklı seçenek bu gibi. Bütçeyi biraz daha zorlarsanız, 1TB SSD yapın.
İkinci elde, bu sistemden kat kat iyi performans verecek sistem dizmek mümkün bunu da unutmamak lazım.
@asggg, @efebatiin, @talongod, anlıyorum fakat aldığım sistemi belirli zaman sonra satma gibi bir durumum olabileceğinden dolayı 2.el parça ve ekran kartı satın almayı tercih etmiyorum.
@asggg, @efebatiin, @talongod, anlıyorum fakat aldığım sistemi belirli zaman sonra satma gibi bir durumum olabileceğinden dolayı 2.el parça ve ekran kartı satın almayı tercih etmiyorum.
En ucuz Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.069,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hepsi yaklaşık 19225 ediyor kalan para ile de temizinden ikinci el 6600XT veya 3060 12 GB.
Not: Parçaları almadan önce uyumluluk konusunu bir kez daha gözden geçirin.
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.327,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!