Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anıl Berk

Uzman
Merhaba arkadaşlar, anneme uzun süre götürecek, mail atıp, film dizi izleyecek, Zoom toplantılarına katılıp kamerası iyi olan bir laptop arıyoruz. Öneride bulunabilir misiniz, hangi markalar iyi, bu konuda sadece Vatan veya Mediamarkt'tan almayı düşünüyoruz. Oralardan link atma şansınız var mı?

Bunlar nasıl?

PT.com Apple'in yetkili saticilarindandir, guvenilirdir tamamen. Ogrenci indirimiyle oradan M1 MacBook Air alabilirsiniz, en mantikli tercih olacaktir.

Rakipsiz pil omru, kaliteli kamera, renk dogrulugu yuksek ekran.

Film mi çekeceksin laptop ön kamerasıyla?

Tabii.

Pozitif Teknoloji, Apple yetkili satıcısıdır.

Tabii.

Pozitif teknoloji, Apple yetkili satıcısıdır.

Film mi çekeceksin nasıl bir savunma ya, konu sahibi görüntülü toplantılarda bulunacağını ve kaliteli bir kamera istediğini söylüyor.

Tabii.

Pozitif teknoloji, Apple yetkili satıcısıdır.

Ben üniversiteden yenı mezun oldum ogrencı olarak gecmıyorum artık. Ve 8 GB olup 256 GB depolama olması kötü değil mi sizce.

Film mi çekeceksin nasıl bir savunma ya, konu sahibi görüntülü toplantılarda bulunacağını ve kaliteli bir kamera istediğini söylüyor.
Dostum altı üstü FaceTime yapar en fazla. Ne istiyorsun laptop ön kamerasından daha fazla?

Bu fiyata 18 saat pil ömrü. Son güncellemeyi almış bir Mac. Sıfır ısınma ve uyumsuzluk derdi olan başka bir bilgisayar söyle alsın.

Ben üniversiteden yenı mezun oldum ogrencı olarak gecmıyorum artık. Ve 8 GB olup 256 GB depolama olması kötü değil mi sizce.
Günlük işler için gayet yeterli. Mac’leri Windows gibi düşünme. RAM’i iyi kullanır. 8 GB bir Windows bilgisayar olsaydı yetersiz derdim.

Dostum altı üstü FaceTime yapar en fazla. Ne istiyorsun laptop ön kamerasından daha fazla?

Bu fiyata 18 saat pil ömrü. Son güncellemeyi almış bir Mac. Sıfır ısınma ve uyumsuzluk derdi olan başka bir bilgisayar söyle alsın.

Ben bir şey istemiyorum konu sahibi tatmin olsun yeter şahsen 720p kameralı cihaza 25k vermek yerine toplantılara telefon ile katılırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.