25 bin TL'ye telefon önerisi

Muhammed04

Çalışkan
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu belirttigim bütçeye göre en mantıklı alabilecegim telefon hangisi? Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım şimdiden teşekkürler.

İkisi de gayet iyi. Hele ki EU ROM ile kullanacak iseniz Redmi Note 14 Pro Plus mükemmel ötesi.

Ama S24 FE alınır bence.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu belirttigim bütçeye göre en mantıklı alabilecegim telefon hangisi? Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım şimdiden teşekkürler.
S24FE tercih etmenizi öneririm. Hangi özellikler sizin için daha iyi olur? Ona göre bir telefon söylemek daha doğru olur.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu belirttigim bütçeye göre en mantıklı alabilecegim telefon hangisi? Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24 FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım. Şimdiden teşekkürler.

Stabil yazılımından ve daha iyi işçiliğe sahip olduğundan dolayı S24 FE tercih ederdim. Ayrıca sizi bilmem ama bir Redmi'ye o para bence fazla.

Geri
Yukarı Alt