25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü eylemlerine polis barikatı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 388
  • Etiketler Etiketler
    günü polis
Bu arada 'K*rdistan kadınlarının da haklarını savunuyoruz.' dedi konuşanlardan biri, eylem benim için orada noktalanmıştır.
İşte @dex 'in kastettiği de tam olarak buydu. İlla bir şeyler çıkaracaklar ya, bir şekilde başarıyorlar. Bu yeni bir şey değil, bizim ülkemizin siyasileri bile katılıyor buna. Boy boy fotoğraf da veriyor, görüntüleri var.

Bu arada 'K*rdistan kadınlarının da haklarını savunuyoruz.' dedi konuşanlardan biri, eylem benim için orada noktalanmıştır.
Neden, hocam? Konuşan derken? Kim? Ve neden böyle düşündünüz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.

@pesimist34 anlamadığım için, soruyorum. O yüzden. Yanlış anlamayın.

Neden, hocam? Konuşan derken? Kim? Ve neden böyle düşündünüz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.

@pesimist34 anlamadığım için, soruyorum. O yüzden.
K*rdistan denen yerin varlığını tanımıyorum, Türkiye'nin doğu kısmı hariç Ortadoğu'nun tamamı benim için terör yuvasıdır. Buna İsr*il ve F*listin de dahil.

@Kâsva anlamadığım için, soruyorum. O yüzden.
Gayet açık. Kürdistan kadınları diye açıklama yapmış konuşan şahıslardan birisi veya bazıları. Öyle de bir bölge Türkiye sınırlarında asla olmayıp ve olamayacağı gibi, sadece Irak'ın kuzeyinde olan bir özerk bölge olduğu için ..... yazıyorlar. Yani öyle bir bölge olmadığı için .... yazdılar.

Niyetleri kadın haklarının korunması hiç olmadı ki sözde İnsan Hakları Derneği dahi terörün yandaşlarıyla dolmuş vaziyette. Barolar da aynı şekilde terör sempatizanlarından geçilmiyor. Herifler boş buldukları her yere sızmışlar başından beri dağda değil içerdeydiler. Taviz verenlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım.

Taviz verenlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım.
Bunda karar kıldık diyelim ki, peki sen ana muhalefet partisinin kalkıp da tabirinle verilmiş bu tavizleri düzelteceğine inanıyor musun? Bu partilerin hepsi bunları kullanıyor. Ağızlarına almışlar bir lafı, sabahtan akşama kadar Kürt aşağı Kürt yukarı, Kürt aşağı Kürt yukarı. Kimse yanlış anlamasın, o saçma isteği bulunmayan Kürt'leri hedef almıyorum.

Siyaset kirli atlet ahali, kafa yormayın hiç. Hiç kimse tutarlı değildi ve bu sahnede olamaz da. Umut çalmaktan başka bir şey yaptıkları yok. Sağı da, solu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…