İşte @dex 'in kastettiği de tam olarak buydu. İlla bir şeyler çıkaracaklar ya, bir şekilde başarıyorlar. Bu yeni bir şey değil, bizim ülkemizin siyasileri bile katılıyor buna. Boy boy fotoğraf da veriyor, görüntüleri var.Bu arada 'K*rdistan kadınlarının da haklarını savunuyoruz.' dedi konuşanlardan biri, eylem benim için orada noktalanmıştır.
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
İşte @dex'in kastettiği de tam olarak buydu. İlla bir şeyler çıkaracaklar ya, bir şekilde başarıyorlar. Bu yeni bir şey değil, bizim ülkemizin siyasileri bile katılıyor buna. Boy boy fotoğraf da veriyor, görüntüleri var.
Ülkede kimse akıllı değilki herkes birbirini kışkırtma peşinde.
...... kadınlarının mı?Bu arada 'K*rdistan kadınlarının da haklarını savunuyoruz.' dedi konuşanlardan biri, eylem benim için orada noktalanmıştır.
SF26
Üstün
He ya sorma, hayalci arkadaşların kadınlarıymış. Ben de tanımı'yom.
creazy
Başarılı
Neden, hocam? Konuşan derken? Kim? Ve neden böyle düşündünüz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.Bu arada 'K*rdistan kadınlarının da haklarını savunuyoruz.' dedi konuşanlardan biri, eylem benim için orada noktalanmıştır.
@pesimist34 anlamadığım için, soruyorum. O yüzden. Yanlış anlamayın.
SF26
Üstün
K*rdistan denen yerin varlığını tanımıyorum, Türkiye'nin doğu kısmı hariç Ortadoğu'nun tamamı benim için terör yuvasıdır. Buna İsr*il ve F*listin de dahil.Neden, hocam? Konuşan derken? Kim? Ve neden böyle düşündünüz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.
@pesimist34 anlamadığım için, soruyorum. O yüzden.
Gayet açık. Kürdistan kadınları diye açıklama yapmış konuşan şahıslardan birisi veya bazıları. Öyle de bir bölge Türkiye sınırlarında asla olmayıp ve olamayacağı gibi, sadece Irak'ın kuzeyinde olan bir özerk bölge olduğu için ..... yazıyorlar. Yani öyle bir bölge olmadığı için .... yazdılar.
KökBilgi
Uzman
Niyetleri kadın haklarının korunması hiç olmadı ki sözde İnsan Hakları Derneği dahi terörün yandaşlarıyla dolmuş vaziyette. Barolar da aynı şekilde terör sempatizanlarından geçilmiyor. Herifler boş buldukları her yere sızmışlar başından beri dağda değil içerdeydiler. Taviz verenlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım.Bu arada 'K*rdistan kadınlarının da haklarını savunuyoruz.' dedi konuşanlardan biri, eylem benim için orada noktalanmıştır.
Bunda karar kıldık diyelim ki, peki sen ana muhalefet partisinin kalkıp da tabirinle verilmiş bu tavizleri düzelteceğine inanıyor musun? Bu partilerin hepsi bunları kullanıyor. Ağızlarına almışlar bir lafı, sabahtan akşama kadar Kürt aşağı Kürt yukarı, Kürt aşağı Kürt yukarı. Kimse yanlış anlamasın, o saçma isteği bulunmayan Kürt'leri hedef almıyorum.Taviz verenlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-