Makaleler
17

Ürünün altındaki %5 indirimi aktif ederseniz 7 lira civarı indirim yapıyor 😀

Açıkçası fiyatına göre bayağı iyi duruyor. Bir tane sipariş ettim. Yarın teslim edilecek diyor, hadi hayırlısı.

Screenshot_20250610_174811_Amazon Shopping.webp

Telefon ya da notebook vb icin kullanacaginiz aletlerde zaten cok fazla tork uygulamiyorsunuz. Bu yuzden ucuz uclarin bile asinmasi cok zaman aliyor. Hani M4-M5 gibi devasa vidalar olsa ve cok guc uygulasaniz pahali uc alin yoksa erir gider diyecegim de boyu 3 mm olan vidayi zaten ne kadar sıkıyorsunuz ki? Tamirci arkadaslar kendi kullanimlarina gore degerlendirmesinler. Siz gunde onlarca defa kullanip bir ay sonra bozuldu diye sikayet edebilirsiniz. Ama evdeki kullanici bunu ayda yilda bir eline aliyor. Eger kaybetmemis olursa muhtemelen 5 yil sonra da kullanir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ürünün altındaki %5 indirimi aktif ederseniz 7 lira civarı indirim yapıyor 😀

Açıkçası fiyatına göre bayağı iyi duruyor. Bir tane sipariş ettim. Yarın teslim edilecek diyor, hadi hayırlısı.

Eki Görüntüle 153876

Hocam isterseniz siz de iptal edin AliExpress vari yerlerden +100'lü olanalra bakın. Bunun uç değiştirirken çıkardığın kısım bile çok dandik 4 5 seferden sonra yalama oluyor. Uçlar desen ona keza.

Aynı ürünü şubat ayında 139TL'ye satın almıştım. Aşırı bir kalite beklenemez tabii ama uçları da öyle hemen aşınıyor ya da vidaları aşındırıyor diyemem. Tek sorunu tornavida elden aşırı derecede kayıyor, sıkma ya da sökme yapamayabiliyorsunuz.

Kalitesiz olduğu için ucuz. Uçları çok kalitesiz bunların. Yalama yaptırıyor bunlar vidalara.
Bu tarz bir set ile Nintendo Switch'imin içini açmaya çalışırken tüm arka kapak vidaları yalama oldu. Size katılıyorum. Hassas işlerde kaliteli set alınması gerek ama genel kullanım için iş yapıyorlar.