Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
800 TL.
- Makaleler
- 62
Minecraft Dungeons, şu an indirimde ve 24 TL. Birden fazla oyun alacaksanız bunu da alın derim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Minecraft Dungeons, şu an indirimde ve 24 TL. Birden fazla oyun alacaksanız bunu da alın derim.
Güzel oyundur ve sarar yani.
Dungeons'ı kaydettim, sağ olun. Başka öneriniz var mıdır?
Deniz türü istersenic Dungeons'un yanına direkt bunu ekleyip alın.
Yok ben 2 3 oyun daha istiyorum derseniz tür hoşunuza gideerse bakabilirsiniz:
Veya Age of Empires serileri indirimde.
Alan Wake 4 TL olmuş.
Tercih edilebilir dungeonsun yanına.
Savaş türü isterseniz:
Şehir kurma temalı:
Veya deniz temalı bir indie.
Yine savaş türü.
Özellikle 20 lira olanın grafikleri eski sanmayın, taş gibidir. Ben şahsen Eternal'dan daha çok beğenerek oynamıştım.
Fallout serisi var.
Eski çağ temalı oyun:
Ya da herhangi bir başka Far Cry.
Halo var.
Halo: The Master Chief Collection ürününü satın al | Xbox
Master Chief'in ikonik yolculuğu, bilgisayarlar için geliştirilmiş ve tek bir birleşik deneyimde toplanan altı oyunu içerir. İster uzun zamandır hayranı olun ister Spartan 117 ile ilk kez buluşuyor olun, Master Chief Collection sizin için eksiksiz bir Halo oyun deneyimidir.
www.xbox.com
Gerçekçi başka bir savaş oyunu.
Kuruşu kuruşuna değecek muhteşem bir oyun.
Mount & Blade: Warband PC ürününü satın al | Xbox
Ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!
www.xbox.com
Zaten oynamışsanız 2. si: Ben pek sevememiştim belki siz seversiniz.
Tower defense türü güzel bir oyun isterseniz:
Kafa dağıtmalık Single bir oyun.
Sniper oyunu, fena değildir.
Veira
Başarılı
Teşekkür ederim, Sea Of Thieves Steam hesabımda bulunuyor. Diğer oyunları değerlendireceğim. Şuanlık en çok Bannerlord/Warband ve Far Cry serilerine yakınım.Deniz türü istersenic Dungeons'un yanına direkt bunu ekleyip alın.
Yok ben 2 3 oyun daha istiyorum derseniz tür hoşunuza gideerse bakabilirsiniz:
Veya Age of Empires serileri indirimde.
Eki Görüntüle 211685
Alan Wake 4 TL olmuş.
Tercih edilebilir dungeonsun yanına.
Savaş türü isterseniz:
Şehir kurma temalı:
Eki Görüntüle 211686
Veya deniz temalı bir indie.
Yine savaş türü.
Özellikle 20 lira olanın grafikleri eski sanmayın, taş gibidir. Ben şahsen Eternal'dan daha çok beğenerek oynamıştım.
Eki Görüntüle 211687
Fallout serisi var.
Eski çağ temalı oyun:
Eki Görüntüle 211689
Ya da herhangi bir başka Far Cry.
Halo var.
Halo: The Master Chief Collection ürününü satın al | Xbox
Master Chief'in ikonik yolculuğu, bilgisayarlar için geliştirilmiş ve tek bir birleşik deneyimde toplanan altı oyunu içerir. İster uzun zamandır hayranı olun ister Spartan 117 ile ilk kez buluşuyor olun, Master Chief Collection sizin için eksiksiz bir Halo oyun deneyimidir.www.xbox.com
Gerçekçi başka bir savaş oyunu.
Kuruşu kuruşuna değecek muhteşem bir oyun.
Mount & Blade: Warband PC ürününü satın al | Xbox
Ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!www.xbox.com
Zaten oynamışsanız 2. si: Ben pek sevememiştim belki siz seversiniz.
Tower defense türü güzel bir oyun isterseniz:
Kafa dağıtmalık Single bir oyun.
Sniper oyunu, fena değildir.
Teşekkür ederim, Sea of Thieves Steam hesabımda bulunuyor. Diğer oyunları değerlendireceğim. Şu anlık en çok Bannerlord/Warband ve Far Cry serilerine yakınım.
Eski çağda geçen bir Far Cry istersen Far Cry Primal'ı kesinlikle dene derim. Eski çağda geçiyor diye grafikleri kötü sanma, 1080P'de bile 4K gibi görünüyor. Bannerlord aşırı aşırı karışık bir oyun ve Warband'daki basit/sadeliği yok. Ayrıca savaş da berbatlaştırılmış, bir gameplayını izleyin anlarsınız.