Master Chief'in ikonik yolculuğu, bilgisayarlar için geliştirilmiş ve tek bir birleşik deneyimde toplanan altı oyunu içerir. İster uzun zamandır hayranı olun ister Spartan 117 ile ilk kez buluşuyor olun, Master Chief Collection sizin için eksiksiz bir Halo oyun deneyimidir.
Ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!
www.xbox.com
Zaten oynamışsanız 2. si: Ben pek sevememiştim belki siz seversiniz.
Master Chief'in ikonik yolculuğu, bilgisayarlar için geliştirilmiş ve tek bir birleşik deneyimde toplanan altı oyunu içerir. İster uzun zamandır hayranı olun ister Spartan 117 ile ilk kez buluşuyor olun, Master Chief Collection sizin için eksiksiz bir Halo oyun deneyimidir.
Ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!
www.xbox.com
Zaten oynamışsanız 2. si: Ben pek sevememiştim belki siz seversiniz.
Teşekkür ederim, Sea Of Thieves Steam hesabımda bulunuyor. Diğer oyunları değerlendireceğim. Şuanlık en çok Bannerlord/Warband ve Far Cry serilerine yakınım.
Teşekkür ederim, Sea of Thieves Steam hesabımda bulunuyor. Diğer oyunları değerlendireceğim. Şu anlık en çok Bannerlord/Warband ve Far Cry serilerine yakınım.
Eski çağda geçen bir Far Cry istersen Far Cry Primal'ı kesinlikle dene derim. Eski çağda geçiyor diye grafikleri kötü sanma, 1080P'de bile 4K gibi görünüyor. Bannerlord aşırı aşırı karışık bir oyun ve Warband'daki basit/sadeliği yok. Ayrıca savaş da berbatlaştırılmış, bir gameplayını izleyin anlarsınız.